Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hvem vil du have med på shoppingtur? Vind gavekort til Svendborgs butikker for cirka 150.000 kroner

I en ny konkurrence kan man vinde gavekort for omkring 150.000 kroner til mange af byens forretninger. Annoncer i blandt andet Ugeavisen Svendborg vil i løbet af april fortælle mere om konkurrencen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Byens to Kvickly-butikker samarbejder med Shopping Svendborg, Radio Diablo og Ugeavisen Svendborg om en forårskonkurrence til fordel for det lokale handelsliv.

Svendborg: Mens byens mindre butikker har haft et svært år med manglende omsætning under nedlukningerne, så har de store varehuse haft kronede dage. Som en konsekvens af denne konkurrencefordel besluttede Kvickly i Svendborg, både i midtbyen og i storcentret, tidligere på året at donere i alt 200.000 kroner til byens øvrige butiksliv og især specialforretningerne.

Jacob Rask, eventkonsulent i Svendborg Event, som Shopping Svendborg er en del af, fortalte tidligere på måneden Ugeavisen Svendborg, at Kvickly har ladet det være op til Shopping Svendborg at finde en model, der tilgodeser så mange butikker som muligt:

- Vi har besluttet at bruge 150.000 kroner af beløbet til indkøb af gavekort til butikkerne og udlodde dem i en stor konkurrence blandt de sydfynske borgere. Da vi ikke kan tilgodese alle byens butikker, har vi valgt at købe gavekort til de forretninger, som er organiseret i enten Shopping Svendborg, Storcenterforeningen eller er en del af Cittaslow-samarbejdet, siger han og fortsætter:

- I sidstnævnte kategori er netop mange af de små specialforretninger repræsenteret, og det er også dem, Kvickly ønsker at bakke op i en svær periode.

Førstepræmie på 7500 kroner

Konkurrencen løber hele måneden og slutter ved Open by Night torsdag 29. april, lige før fredagens store bededag. Til den tid håber Shopping Svendborg, at coronasituationen er så meget under kontrol, at det er muligt at gennemføre Open by Night og her finde vinderen af konkurrencens førstepræmie: et gavekort på 7500 kroner.

Jagten på vindere af de mange gavekort, som har en værdi på 200, 500, 1000 og 2000 kroner, satte i gang lige efter påske. Mens Radio Diablo i sine udsendelser har konkurrencer, hvor man kan vinde gavekort, har vi i Ugeavisen Svendborg annoncer fra Shopping Svendborg, som forklarer, hvordan man også kan vinde gavekort.


Vi har besluttet at bruge 150.000 kroner af beløbet til indkøb af gavekort til butikkerne og udlodde dem i en stor konkurrence blandt de sydfynske borgere.

Jacob Rask, eventkonsulent i Svendborg Event


I annoncen er der for eksempel en kupon, man kan udfylde og aflevere i de postkasser, som stilles op foran de to Kvickly'er - foran Kvickly i Gerritsgade er det en stor og rød postkasse.

Det er også muligt at deltage ved pr. mail at indsende en kvittering fra en af byens forretninger med sit navn og adresse - kvitteringerne kan også smides i postkasserne.

Endelig vil vi på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook fire gange i april lave et opslag, hvor man ved blot at tagge en bekendt kan vinde gavekort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce