Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julekoncert med Stig Rossen flyttet til teatret

På grund af coronasituationen er årets julekoncert med Stig Rossen flyttet til Svendborg Teater.
Annonce

Svendborg: Så er det igen ved at være den tid på året, hvor Stig Rossen og hans julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske land.

- Søndag den 6. december gæster han igen Svendborg, og der er som sædvanlig lagt op til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag med højt humør og en tanke til refleksion, lover koncertarrangør Thomas Cleve Gustavsen fra LiveConcept i en pressemeddelelse.

- På grund af de usædvanlige omstændigheder, der præger vores hverdag, har vi desværre i år set os nødsaget til at flytte den traditionsrige koncert fra idrætscenteret på Ryttervej til Svendborg Teater.

- Svendborg Teater har stor erfaring med at afholde koncerter under de nye restriktioner, så alle gæster kan føle sig trygge og i sikre hænder, lover Thomas Cleve Gustavsen.

Grundet myndighedernes krav om afstand mellem publikum vil Stig Rossen og gæstesolist Katrine Nørgaard give to koncerter henholdsvis kl 14.00 og kl 16.30.

Det publikum, der allerede har købt billet, vil blive fordelt på disse to tidspunkter og har via mail fra Billet.dk fået besked derom.

- På grund af afstandskravet er der kun et begrænset antal billetter, der er dog endnu få ledige billetter tilbage til koncerten kl 14.

- Årets julekoncert er en perfekt måde at komme højtiden i møde på, og der garanteres, at man efter koncerten vil kunne mærke julestemningen komme snigende. Det er nemlig altid den ultimative jul, der indhyller Stig Rossens julekoncerter med de traditionelle og elskede sange.

- Svendborg Teater vil danne en smuk ramme om de dejlige julesange og med veloplagte solister og veloplagt orkester, kan folk godt begynde at glæde sig, siger Thomas Cleve Gustavsen.

Billetter til julekoncerten kan købes på Billet.dk eller på Svendborg Events kontor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Annonce