Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julekoncert: Traditionsrig julekoncert med Vor Frues kantori

Vor Frues kantori holder julekoncert i Vor Frue kire 21. december. PR Foto
Annonce

Svendborg: Vor Frues kantori inviterer lørdag 21. december kl. 16 til julekoncert i Vor Frue kirke i Svendborg.

Koncerten er den sidste af korets julekoncerter, og der er garanti for julestemning. Sangerne i kantoriet, der blev startet af organist Povl Chr. Balslev for 17 år siden, har siden de startede i 2002 været aktive både lokalt, nationalt og også internationalt.

De har således gennem de seneste år sunget til "Liv i min by", til slotskoncerter, indspillet cd, sunget rundt i hele landet samt været på turneer i Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland, Gran Canaria og i efterårsferien sang koret fire koncerter i Athen.

Herudover har koret fået tilegnet og uropført værker af komponister.

Koncerten byder på en afdeling med julesange fra blandt andet Frankrig, Tyskland og England, ligesom der selvfølgelig vil være en afdeling med de mere kendte danske julesatser i arrangement af Bo Holten.

Publikum får traditionen tro også lov til at synge med på et par sange. Ved koncerten medvirker desuden fløjtenisten Eva Østergaard på nogle af satserne.

Der er gratis adgang til koncerten, og der samles traditionen tro ind til julehjælp folk, der har særlig brug for en økonomisk håndsrækning for at kunne holde jul./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce