Annonce
Ugeavisen Svendborg

Konkurrence: Vind billetter til julenostalgi med Jesper Lundgaard og Claudia Campagnol

Jesper Lundgaard og sangerinden Claudia Campagnol synger julen ind i Svendborg lørdag den 18. december på Svendborg Teater. Pr-foto
Jesper Lundgaard og sangerinden Claudia Campagnol kan opleves i en julekoncert Svendborg Teater lørdag den 18. december, og du kan vinde billetter med Ugeavisen Svendborg.

Svendborg: Glæde, smil, skønne sange, humor, orkester, kor, gæst, grin og det hyggeligste samvær.

Jesper Lundgaard indtager traditionen tro Svendborg Teater lørdag den 18. december klokken 16 med sit supermusikalske og underholdende julekoncert, og han glæder sig voldsomt:

- Det er bare hvert år et highlight for mig at besøge skønne Svendborg og synge julen ind. Koncerterne har næsten et præg af familiesammenkomst, og der er så meget kærlighed i den smukke teatersal, fortæller han i en pressemeddelelse.

Annonce

Du kan vinde to billetter til koncerten. Du skal blot under konkurrenceopslaget på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook lige give et like - og skrive, hvem du gerne vil følges med. Konkurrencen, hvor der er 3x2 billletter på højkant, slutter fredag den 10. december klokken 10.00.

Der er i øvrigt stadig ledige billetter til koncerten, som kan købes via www.billetten.dk

Jesper Lundgaard musikalske gæst i år er sangerinden Claudia Campagnol, som han opdagede, da hun deltog i årets danske melodi grandprix.

- Hendes stemme og smukke fremtoning fik mig helt frem på sofakanten. Da jeg kontaktede Claudia Campagnol i forhold til julekoncerterne, var hun super positiv. Så jeg glæder mig til at samarbejde med hende og lade Svendborg opleve hende sprudle på scenen, siger sangeren.

Jesper Lundgaards orkester og kor ser frem til at besøge Svendborg, og for trommeslager og musikskoleleder Ole Caspersen bliver der ikke langt til arbejde denne dag. Jesper Lundgaard mødte Ole Caspersen i forbindelse med Rottefælde Revyen i 2011, og de to er siden blevet rigtig gode venner og kolleger.

Specielt ser Jesper Lundgaard frem til at præsentere sin nye julesang "Når Julen Er Her". Den udgives på alle streamingtjenester op til denne jul, så han håber, at publikum øver sig hjemmefra.

- Den sang er sat i verden for at skabe glæde, god stemning, fællessang og lette kropsbevægelser. Det bliver dejligt at præsentere min egen sang, og der er flere i støbeskeen, lover han.

Repertoiret er sat sammen med fokus på glæde, traditioner, fællessang, danske såvel som engelske sange og en god bunke humor.

- Vi plejer at grine og smile meget til koncerterne, og det er så dejligt livsbekræftende, siger Jesper Lundgaard.


Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Charlotte Franke Floradesign flytter: Men inspirationen er stadig den samme

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Ugeavisen Svendborg

Brug byen som klasseværelse: På cykel eller gåben rundt i historien

Annonce