Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kunst ved kajkanten

Det er kunsthåndværkerne Leif Å. Pedersen og Anne Kirstine Jensen, der står bag de to markeder på Frederiksøen. Privatfoto
Lokale kunsthåndværkere udstiller på Frederiksøen den 29. juli og 1. august
Annonce

Svendborg: Det årlige og store håndværkermarked i Maritimt Center i Svendborg blev på grund af Covid-19 aflyst, men nu sørger en lille gruppe af de sydfynske kunsthåndværkere for, at der i byen alligevel bliver mulighed for at både se og købe lokalt kunsthåndværk.

Svendborg Kommune har således, efter henvendelse fra kunsthåndværker Leif Å. Pedersen, givet grønt lys til opstilling af boder på Frederiksøen til to events henholdsvis d. 29. juli og d. 1. august, begge dage fra klokken 10.

Et par af Leif Å. Pedersens knive, som kan ses og købes på markedet. Privatfoto

- Vi har døbt arrangementet ”Kunst ved Kajkanten”, siger Leif Å. Pedersen og fortæller videre, at 10 andre kunsthåndværkere har vist interesse for at deltage i udstillingen.

Hvis man runder Frederiksøen, vil man blandt andet kunne se knive, malerkunst, textildesign, lædervarer, smykkekunst og keramik, og her vil man også kunne få en snak med kunstnerne bag standene og købe nogle af værkerne.

- Vi er rigtig glade for at komme ud i lokalmiljøet med vores kunsthåndværk, og det en sjov måde for os at bruge havnemiljøet, da Svendborg jo altid om sommeren har mange besøgende, som på den måde kan få en ekstra oplevelse.

Smykker af Anne Kirstine Jensen. Pr-foto

- Det er ikke så tit kunsthåndværket er præsenteret i gadebilledet, så vi håber at mange vil komme forbi Frederiksøen, som jo er et hotspot i Svendborg, og hvor man lige ved siden af eventet kan opleve Kammerateriets strandbar, Museum for Lystsejlads og måske også være så heldig at få et glimt vores allesammens ”Delle”  i havnebassinet, mens man besøger markedet, siger Leif Å. Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce