Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokalt Elvis-band i debutkoncert

Elvis Bandet får debut ved en koncert i Ribers Gård den 24. juli.
Annonce

Svendborg: I en tv-udsendelse i 1968 generobrede Elvis Presley sin unikke position som "The King of rock" efter ikke at have optrådt live i mere end syv år.

- Elvis var i topform, da han iført sort læderdragt og sammen med sine gamle bandmedlemmer spillede sin første unplugged-koncert nogensinde. Et show som i dag bliver set som én af rockmusikkens største comebacks, fortæller Christian Dan Jensen fra det nyetablerede Elvis Bandet med musikere fra Sydfyn.

- Med inspiration fra netop denne koncert prøver vi at skabe lidt af  samme autenticitet, nerve og ubarberet sprødhed af rock’n’roll, som Elvis gav os, siger Christian Dan Jensen i en pressemeddelelse.

Medlemmerne i Elvis Bandet har alle hjertet på rette sted i amerikansk blues, country og rock’n’roll musik. Orkestret fortolker numre fra Elvis fra 1968 og starten af 70’erne - og naturligvis med en perlerække af klassikere helt tilbage fra starten af 50’erne.

- Spillestilen læner sig op af det halvakustiske setup kendt fra comeback-showet og fremføres med enkelthed og et minimalistiske udtryk, forklarer Christian Dan Jensen.

Man kan opleve Elvis Bandets gratis debutkoncert fredag den 24. juli kl. 15 i Ribers Gård på toppen af Møllergade - og dagen efter kl.13 på Café Rouge, ligeledes Møllergade.

Bandet består af  Lars Knigge som "The King", Bjørn Larsen, Christian Dan Jensen og Jimmi Freno.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce