Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokalt rejsebureau tilbyder eventyrlig ferie i de franske alper

Roberto Gallina er for nylig flyttet til Svendborg med sin familie, og han har taget sit rejsebureau, Montblanc-Adventure, med. Privatfoto
I 2021 er det en noget blandet fornøjelse at være indehaver af et rejsebureau. For Roberto Gallina, Svendborg, er det gået fra drømmebusiness til usikkerhed, hvor han dog optimistisk kigger mod fremtiden og håber på normale tilstande, så han igen kan sende gæster til de franske alper.

Svendborg: Roberto Gallina er som regel en meget travl indehaver af rejsebureauet

Montblanc-Adventure, som har adresse i Svendborg. Herfra sælger han blandt andet aktive ferier til den lille bjergby Les Contamines i de franske alper, skiferie om vinteren og sommercamps samt vandreture ved bjerget Mont Blanc om sommeren.

Det seneste år har dog på grund af covid-19 hverken været travlt eller aktivt, men derimod afventende. Nu er der dog håb og nye opgaver i horisonten.

- Jeg krydser fingre og håber ligesom alle andre, at vi snart kan vende tilbage til normale tilstande og ikke mindst komme ud at rejse igen. Jeg står i hvert fald klar med eventyrlige oplevelser, så snart der åbnes op, siger Roberto Gallina, som fik lidt af et chok den dag for et år siden, da han fik et opkald fra Danmark.

- Min kone ringede ned til mig i de franske bjerge og fortalte, at jeg skulle skynde mig hjem, fordi Danmark ville lukke sine grænser.

- Jeg forstod ikke helt, hvad det indebar, men jeg fik mine skigæster sendt hjem med fly hurtigst mulig, og jeg kastede jeg mig ind i bilen og kørte mod Schweiz. Her var de dog ikke meget var meget for at lukke mig igennem landet, men det gik.

- På turen op genmem Tyskland oplevede jeg, hvordan butikker langs den store autobahn lukkede ned én efter én. Det var nærmest uhyggeligt. For eksempel trådte jeg ind ad døren på Burger King til lyden af en stemme i højttaleren, der fortalte, at de lukkede "jetzt" (nu). Nej, jeg fik ikke lov lige at købe en burger. Det var så surrealistisk, for der blev lukket ned, mens jeg var der, fortæller Roberto Gallina.

Annonce

Aktiv ferie i bjergene

Han og hustruen, Charlotte Gallina, flyttede med deres 17-årige datter til Svendborg lige før jul 2020, hvor Danmark lukkede ned igen. Datteren er nu sendt på ungdomshøjskole i Ribe, da det har været vanskeligt om end tæt på umuligt i et sabbatår at lære andre unge at kende i en ny og nedlukket by.

Sommerrejserne nmed Montblanc-Adventure, som har sit kontor i Svendborg, byder blandt andet på rafting i de franske alper. Pr-foto

Rejsebureauet er så småt igen begyndt at få forespørgsler på rejser.

- Det gælder først og fremmest vores sommercamps, som vi introducerede for seks år siden, og som virkelig peakede i 2019 med stor efterspørgsel.


Jeg krydser fingre og håber ligesom alle andre, at vi snart kan vende tilbage til normale tilstande og ikke mindst komme ud at rejse igen. Jeg står i hvert fald klar med eventyrlige oplevelser, så snart der åbnes op.

Roberto Gallina


- Vores Sommercamps er en virkelig sjov uge, hvor vi har 4-6 lejligheder booket til typisk danske familier eller unge par, der er friske på en masse fede bjergoplevelser som rafting, vandring, klatring, canoying, tennis, paragling, biking og meget andet. Om aftenen tænder vi op i grillen, slapper af  - og det plejer at være superhyggeligt, fortæller Roberto Gallina.

Montblanc-Adventure er skabt ud fra Roberto Gallinas egne erfaringer med livet i Alperne. Allerede som helt ung arbejdede han i området med idrætsskoler og rejsebureauer, og han har gennem årene opbygget et stærkt lokalt netværk i området. så han kan tilbyde alle de unikke oplevelser.

- I løbet af ugen og gør jeg en ekstra indsats for, at alle får en personlig service og oplevelse, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Opbakning fra hele familien

Hele familien Gallina har bakket op om Roberto Gallinas drøm om at lave rejser til hans yndlingsbjergby Les Contamine, hvor han i tre år boede som ung, og hvor han mødte Charlotte for 20 år siden.

Om vinteren laver Roberto Gallina (th) og Montblanc-Adventure skirejser til alperne. Privatfoto

- Når jeg er med i bjergene, er det for feriens skyld og som kone, mor og værtinde, men jeg synes også det er giga sjovt at lege i bjerge og samtidig nyde den storslåede natur.

- Det er Robertos business, selvom jeg selvfølgelig har været med til at ideudvikle hen over spisebordet, fortæller Charlotte Jessen Gallina, som selv har iværksat Kreative Gåture i Svendborg for iværksættere, og som netop har udgivet bogen ”Alt kan ske på en tirsdag.”

Montblanc-Adventure tilbyder også rejser til Nice og Chamonix for virksomheder, der vil lave teambuilding.

Roberto Gallina og hans rejsebureau kan findes her www.montblanc-adventure.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce