Annonce
Ugeavisen Svendborg

Matas er klar med nyt club-koncept

Kvinder skal være bedre til at forkæle sig selv, og blandt andet derfor står Matas nu klar med gode tips og tilbud med det nye Club Matas Plus. Arkivfoto
Med over 1,5 million medlemmer er Club Matas en af de mest succesfulde kundeklubber i Danmark. Nu skruer Matas ekstra op for forkælelsen og introducerer Club Matas Plus med ekstra fordele.

Svendborg: Matas lancerer nu Club Matas Plus som en naturlig overbygning på den populære Club Matas.

- Mange af vores kunder køber det meste af deres makeup, helseprodukter og hverdagsvelvære hos os. Vi vil gerne give vores loyale kunder endnu mere af alt det, de godt kan lide. Med Club Matas Plus tilbyder vi attraktive produkter, skarpe priser og god rådgivning – og samtidig krydrer vi kundernes hverdag med lidt ekstra forkælelse, siger Alice Wassard, indkøbschef i Matas, i en pressemeddelelse.

Kvinder skal være bedre til mig-tid

Ifølge en ny YouGov-undersøgelse foretaget for Matas har mange kvinder svært ved at prioritere tid til sig selv, og hver anden kvinde ville ønske, at hun var bedre til at prioritere tid til sig selv. Men undersøgelsen viser også, at såkaldt ’mig-tid’ ofte forbindes med dårlig samvittighed.

- Vi ved, at mange kvinder har det svært med at prioritere tid til sig selv. Og når de endelig gør, så ender det tit med at give en følelse af dårlig samvittighed og skyld, og det skal vi i højere grad italesætte og gøre op med. Plus på mig-kontoen er med til at øge vores sundhed og trivsel, og det vil vi gerne slå et slag for, siger Alice Wassard.

Hun bakkes op af Anna Bjerre, psykolog og stifter af ngo’en GirlTalk, der netop peger på, at vi alle har behov for ’mig-tid’, men at det netop kan være svært at italesætte behovet.

- Der er meget skam forbundet med at have behov for tid til sig selv, fordi det også betyder tid væk fra familien. Det harmonerer ikke med vores krav og forventninger til, hvad det er for en slags familie eller mor, vi gerne vil være”.

Annonce

En kærlig reminder

Ifølge Anna Bjerre er det dog vigtigt, at vi husker at prioritere plus på mig-kontoen, fordi det er med til at øge vores mentale trivsel på lige fod med søvn, sund kost og motion. Derfor minder hun også om, at vi skal hjælpe hinanden til at prioritere mig-tid.

Det er så vigtigt, at vi sætter ord på vores behov og hjælper hinanden, især i et parforhold med mindre børn, hvor det kan være svært at få de her øjeblikke til sig selv. Hvis vi sætter hinanden fri i parforholdet, så får vi også hinanden gladere hjem, så det er enormt vigtigt.

Ifølge Alice Wassard er det netop tanken bag det nye Club Matas Plus, at der skal være plads til mere selvforkælelse og mental velvære.

- Vi håber, at Club Matas Plus kan være en kærlig reminder til at blive bedre til at huske sig selv.

Om Club Matas Plus

 En naturlig overbygning på Club Matas, der er en af Danmarks største kundeklubber med over 1,5 million medlemmer.

Medlemskab giver 3 x point på alle køb, fri fragt på matas.dk og en eksklusiv fordel hver måned, f.eks. gratis produkter ellerrabatter på varer.

Det koster 29 kroner om måneden, og de første 30 dage er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce