Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sidste chance: Vind gavekort til flere af Svendborgs butikker

Du kan nu vinde gavekort til flere af byens butikker. PR-foto
Du kan vinde gavekort ved i kommentarfeltet at fortælle om dit favoritsted i Svendborg - det kan både være i naturen og i byen.

Svendborg: Kvickly udlodder i denne måned i samarbejde med Shopping Svendborg gavekort til flere af byens butikker for knap 150.000 kroner.

Hver uge i april måned har du således mulighed for at vinde gavekort på henholdsvis 200, 500, 1000, 2000 og 7500 kroner til shopping i udvalgte butikker. Det drejer sig om butikker, der er medlem af Shopping Svendborg, Storcenterforeningen og Cittaslowsamarbejdet.

Hver uge i april måned har du mulighed for at vinde gavekort på hhv. kr. 200,- 500,- 1000,- og 2000,- til shopping i flere af Svendborgs butikker.

I denne uge deltager du ved at svare på følgende spørgsmål i en kommentar til dette opslag: Hvad er dit favoritsted i Svendborg Kommune - og det kan både være i by og natur.

Vinderne udtrækkes tirsdag d. 4. maj kl. 12.00 og får direkte besked via Facebook.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook, men afholdes i samarbejde med Ugeavisen Svendborg, Kvickly Svendborg Storcenter, Kvickly Svendborg City, Shopping Svendborg og SvendborgEvent. Det er sidstnævnte, som trækker og kontakter vinderne - og har det overordnede ansvar for konkurrencen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce