Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sydfynboer udgiver en skive med brunsvigermusik

Fem af de medvirkende fynboer på cd’en ”Brunsviger Blues”. Fra venstre ses bassisten Ole Beldgaard Larsen, guitaristen Jon Kjærran, sangeren Rock Nalle, guitaristen Arne Lund og tekstforfatter m.m. Anders W. Berthelsen. Foto: Emil Andresen.
Mere end 1000 års musikalsk erfaring på ny cd med titlen ”Brunsviger Blues”
Annonce

Sydfyn: Man bliver aldrig for gammel til blues, jazz og skifflemusik, for en snes hel- og halvgamle sydfynboer samt andre fynboer udgiver op til jul en skive med titlen ”Brunsviger Blues”.

Tilsammen har de mere end 1000 års musikalsk erfaring. De har mødt hinanden på kryds og tværs i livets lange løb, nogle mere end andre. Men ét har de til fælles: De kan alle lide snaskede brunsvigere, fortælles det i en pressemeddelelse.

- Vi er en musikalsk legestue, hvor ældre musikere spiller som i ungdommens vår, tilsat en god portion livserfaring og brun farin, siger initiativtageren til udgivelsen, Anders W. Berthelsen (67 år), der også er tekstforfatter og håndterer lidt slagtøj på flere af de 13 numre.

Velux Fonden, der støtter ældres initiativer, synes så godt om projektet, at fonden har gjort det muligt at udgive en fysisk cd i 500 eksemplarer.

Annonce

Hjemmebagt

Langt de fleste numre på skiven er hjemmebagte. Arne Lund (72 år) fra Hjortø og Gert Ole Andersen (76 år) fra Troense har komponeret musik. Anders W. Berthelsen, Gert Ole Andersen og Kurt Nielsen (69 år) fra Lohals har skrevet tekster. Allan Frederiksen (72 år) fra Svendborg spiller harmonika og er producer.

Coveret til Brunsviger Blues. Pr-foto

Både bands og solister er med. Solister er bl.a. sangeren Kim Kingo (68 år) fra Vester Skerninge og sangeren Rock Nalle (77 år).

Også det nydannede Brunsviger Band fra Svendborg spiller med. Bandet har netop været på Dansktoppen med nummeret ”Vi render ikke rundt og skyder”, der synges af Kurt Nielsen. Brunsviger Band spiller skifflemusik på fem numre med blandt andet banjo og vaskebræt.


Vi er en musikalsk legestue, hvor ældre musikere spiller som i ungdommens vår, tilsat en god portion livserfaring og brun farin.

Anders W. Berthelsen


Den fynske brunsvigerskive kan købes gennem boghandlere og pladebutikker eller bestilles direkte hos Forlaget Skulkenborg på adressen awb@awb.dk Prisen er 99 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce