Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tved har fået en strand til håndbold

Henrik Bo Jensen, konsulent i Fonden for Fynske Bank, overrækker donationen på 100.000 kroner til Holger Thomsen og Tina Betzer fra TG&I. Banen har kostet i alt 210.000 kroner at anlægge. Foto: Michael Thorbjørnsen
Stor sandkasse skal være til glæde for hele Tved.
Annonce

Tved: Tved Gymnastik & Idrætsforening (TG&I) har fået etableret en strandhåndboldbane ved siden af Tvedhallen, og dermed er et stort ønske fra håndboldafdelingen nu endelig gået i opfyldelse, blandt andet ved  hjælp af en donation fra Fynske Bank Fonden på 100.000 kroner.

- Vi er så lykkelige og taknemmelige for det flotte bidrag fra fonden. Det er en fantastisk bane til strandhåndbold, som er et et sjovt og spændenden alternativ til de mange børn, der allerede spiller indendørs håndbold i vores forening. Deres sæson kunne på grund af af banen allerede starte i juli måned, fortæller Tina Betzer, formand for håndboldafdelingen.

Planlægning og etablering er sket i god dialog med Tved Skole og Tved Boldklub, som også vil være brugere af banen.

- Det forventes derfor, at både håndbold, fodbold og leg samt tummel vil fylde meget i ”sandkassen” i årene fremover, siger Holger Thomsen, formand for TG&I, i en pressemeddelelse.

Annonce

Samlingssted

Strandhåndbolbanen har de godkendte mål, og dermed kan TG&I blive vært for diverse stævner.

Rebekka, Mathilde og Teresa fra u-11 pigerne i Tved Håndbold, har allerede taget banen i brug. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Udover at banen kan forlænge håndboldsæsonen, skal den også kunne bidrage som facilitet til skolens børn. Det værende både i idrætsundervisningen, hvor nye idrætsgrene som f.eks. beachvolley kan introduceres og øves, men også som en legearena for anderledes aktiviteter og stafetter.


Udover at banen kan forlænge håndboldsæsonen, skal den også kunne bidrage som facilitet til skolens børn. Det værende både i idrætsundervisningen, hvor nye idrætsgrene som f.eks. beachvolley kan introduceres og øves.

Holger Thomsen


- Derudover skal banen være et socialt samlingssted på tværs af involverede foreninger, hvor sommerfester og aktiviteter vil afvikles. Banen vil også gøre det muligt for vores forening at tilbyde beachvolley som aktivitet i sommerhalvåret, siger Holger Thomsen.

Strandhåndboldbanen i Tved opfylder de internationale mål og har et 40 centimeter lag af sand. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Det er vores håb og ambition, at banen skal bidrage til, at endnu flere beboere i Tved og omegn vil deltage i de foreningsaktiviteter, vi planlægger, og på sigt øge medlemstallet og andelen af aktive i lokalområdet, slutter formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce