Annonce
Ugeavisen Svendborg

Verden kan opleves hos Giants Steps

Jordan Jackson synger Billie Holiday i Giants Steps akkompagneret af Ken Linh Doky. PR-foto
Flere aflyste koncerter og en aflyst jubilæumsfest var konsekvensen af corona-pandemien for jazz- og verdensmusikforeningen Giant Steps - men nu er programmet for efteråret klart og fin jazz ligger og venter
Annonce

Svendborg: Er der sult efter internationale oplevelser efter coronatiden, er Giants Steps hele efteråret leveringsdygtig i internationale toner udført af danske og udenlandske musikere. Her er mulighed for at fortabe sig i toner fra Argentina, Spanien og Italien.

Mange af forårets aflyste koncerter det lykkedes at flytte til efteråret, ligesom foreningens 20 års jubilæumsfest måtte udskydes og i stedet holdes i starten af 2021, stadig med Arne B som ramme om koncerterne.

Udover toner fra eksotiske lande byder efteråret på møder med både den gamle generation af fine danske jazzmusikere i skikkelse af trommeslagerens Alex Riel, der fejrer sin 80 års fødselsdag i Giants Steps med bassisten Jens Jefsen og den uforlignelige jazzbluesguitarist Uffe Steen og den helt unge generation repræsenteret af pianisten Ken Linh Doky - ja, søn af den legendariske pianist Niels Lan Doky - og den unge, engelske jazzsangerinde Jordan Jackson, der fortolker Billie Holidays udødelige sange med sin stærke udstråling.

Første koncert er den 27. august, hvor gruppen Spac lab with Strings byder på en ganske særlig oplevelse. Syv musikere, fra både den rytmiske og klassiske musikverden, sætter her alle sejl til. Et sandt stjernehold med en af Danmarks ypperste pianister Nikolaj Hess i front er klar til at lukke op for deres helt eget forunderlige univers.

Giant Steps i Børnehøjde, som mange blev snydt for i foråret, er ligeledes på plakaten. Her sætter multikunstnerne Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg masser af gang i gaden sammen med de små frække rytmevæsner.

I alt står der 21 koncerter på programmet i den kommende sæson, og arrangørerne krydser fingre for at programmet kan gennemføres uden aflysninger denne gang.

Man kan se hele programmet på giantsteps.dk

De syv musikere, der udgør Spacelab with Strings åbner efterårssæsonen for Giants Steps på Arne B den 27. august. PR- foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce