Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vind billetter til musikalsk hyldest af The Beatles

Bjørn Fjæstad, Dicte, Jimmy Jørgensen, Steffen Westmark og Bobo Moreno er blandt solisterne, når The Beatles hyldes ved en koncert den 25. januar i Borgerforeningen i Svendborg. Pr-foto
Den 25. januar er der "Final Albums"-koncert i Borgerforeningen i Svendborg - og du kan vinde billetter til den unikke koncert.
Annonce

Svendborg: Der er mindre end en måned til den store "Final Albums"-koncerten i Borgerforeningen i Svendborg, hvor man hylder de to sidste plader, The Beatles udgav, "Abbey Road" og "Let It Be".

Solisterne er Jimmy Jørgensen, som man kender fra Hotel Hunger og mange teaterkoncerter gennem årene, Bjørn Fjæstad fra BAAL, Dicte fra Her Personal Pain og hendes samarbejde med Claus Hempler, Steffen Westmark, som er forsanger i rockbandet The Blue Van, samt Bobo Moreno, som man bl.a. kender de store julekoncerter med DRs Big Band.

Du kan vinde to billetter til koncerten ved på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook at like konkurrenceopslaget og lige skrive, hvem du gerne vil følges med til koncerten. Der er 5x2 billetter på højkant, og konkurrencen slutter fredag den 10. januar klokken 8.00.

Annonce

"Våd drøm"

"Final Albums"-koncerten den 25. januar har Kennet Lauridsen som kapelmester:

- Når man laver hyldestkoncert som denne, skal der være plads til de personlige udtryk, som solisterne hver især kommer med, ellers er det næsten frås at have så store personligheder med, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det betyder meget at kunstnerne bringer dem selv med ind i projektet, og dermed gør det til en personlig oplevelse både for dem selv, og for publikum.

Bandet består af Kennet Lauridsen (guitarist og kapelmester), Søren Møller (keyboard), Silje Holtan (vokal, keyboard og percussion), Fredrik Damsgaard (bas) og Mads Andersen (trommer) - alle musikere, som til dagligt spiller med nogle af landets største artister.

- Vi er ikke et kopiband, både musikere og solister er med i dette projekt, fordi The Beatles betyder noget for os. Det er da også med en vis portion ærefrygt man arbejder med så store numre, for det er jo ikke bare "numre man kender", det er numre, der er en del af os; en fast del af vores dna om man vil, siger Kennet Lauridsen.

- De originale numre på de to Beatles plader er så godt arrangeret, at der ikke akut er brug for nye arrangementer. Vi sætter vores præg på numrene, men Beatles vidste virkelig godt, hvad de lavede i studiet, så det musikalske udgangspunkt er solidt.

- Det er også lidt af en "våd drøm" for mange af os endelig at få lov at spille disse fantastiske numre på større scener og få lov at kæle for detaljerne. For mange musikere er Beatles et af de største forbilleder, så det bliver sjovt endelig at få sådan - rigtig lov, forklarer Kennet Lauridsen.

Annonce

En cadeau til fortidens store helte

Dicte, som også medvirkede i Woodstock-koncerten sidste år samme sted, glæder sig lige så meget til Beatles-koncerten.

- At være med til at hylde The Beatles er en musikalsk rejse for både solister og musikere, og det er også lige netop dét, der gør denne koncert så speciel, og unik en oplevelse for publikum, siger hun i pressemeddelelsen.

- At deltage i projekter som Woodstock-jubilæet, og nu Beatles-koncerten, er en unik mulighed for at søge ned og ind i ens egen musikhistorie – at dele den glæde man har ved det, og blive mindet om hvor tingene startede. Det er jo ikke, hvem som helst man tager livtag med, og med sangskrivning af den kvalitet er vore fortolkninger, i mit lys, en cadeau til fortidens store helte. Med et hold som på "Woodstock" og nu "The Beatles" giver vi publikum mulighed for at komme med på en stor rejse, fortsætter Dicte.

- Jeg har elsket The Beatles, siden jeg lå i vuggen, bare spørg min mor! Og hørt dem nonstop igennem hele min barndom, igen min mor! For mig er disse fire drenge popmusikkens samlede "fader" - det er sgu musik, der er så stærk, at det gør én lykkelig - bum! Det bliver en kæmpe oplevelse for alle - band, solister og ikke mindst publikum, slutter hun.

Billetter kan købes hos Ticketmaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce