Forpagter, sommelier og vinbonde i velsmagende samarbejde: Nu får Hotel Vamdrup sin egen vin
Som resultat af et nyt samarbejde kan gæster på Hotel Vamdrup formentlig allerede næste år få serveret et glas af hotellets egen, lokale vin, mens de nok allerede til april kan få Hotel Vamdrup-bobler i glasset. Ideen opstod efter et lidt tilfældigt møde på hotellet.
Copy link address
Marie Prangsgaard Helms maphe@jfmedier.dk
Annonce
Forpagter af Hotel Vamdrup Daniel Gouveia (tv.), sommelier Jonathan Gouveia (i midten) og vinbonde Jens Graff på marken, hvor der står forskellige vinstokke. Blandt andet dyrkes her druerne Solaris, Rondo og Leon Millot. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Disse vine produceres allerede på Frøkær Vingård. Særligt isvinene, der laves af frosne druer, er populære (de to med hvide låg) Vinene er opkaldt efter fugle, der findes ved Kongeåen, hvis udspring vingården ligger tæt ved. Det er planen, at Hotel Vamdrup-vinen vil få et andet udseende, men stadig med logo og navnet Frøkær Vingård på. Foto: Marie Prangsgaard Helms