Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Hotel Vamdrup genåbner 6. maj

Pernille Bak og Daniel Gouveia kan snart atter byde gæsterne indenfor på Hotel Vamdrup. Arkivfoto: Marie Prangsgaard Helms
Efter flere måneders nedlukning er Pernille Bak og Daniel Gouveia glade for snart at kunne slå dørene op igen. Dog håber de, at afstandskravet bliver lempet.

VAMDRUP: Frustration er blevet vendt til glæde hos parret Pernille Bak og Daniel Gouveia, der forpagter Hotel Vamdrup.

For nu står det klart, at de efter flere måneders corona-nedlukning atter kan slå dørene op til hotellet torsdag den 6. maj.

- Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Jeg har også lige fået kompensation fra myndighederne til de faste udgifter – strøm, vand og varme – så det begynder at gå den rigtige vej, siger Daniel Gouveia, der ikke lægger skjul på, at perioden siden december, hvor hotellet måtte lukke ned, har været hård.

Annonce

Men selv om der nu er lysere tider på vej, er han også realistisk.

- Afstandskravet er for vores vedkommende 7,5 kvadratmeter, og det betyder, at vi kun kan have fire mennesker ad gangen i vores café. Derfor håber vi selvfølgelig, at dette krav bliver ændret til to kvadratmeter, inden vi åbner. Uden en lempelse af kravet ville det ikke kunne betale sig at åbne. Vi tror, at corona-pas og negative tests gør, at vi mister de spontane besøg, men er optimistiske, når det handler om corona-pas, og tror, danskerne vil tage det til sig, siger Daniel Gouveia.

Arrangementer udsat

I forbindelse med corona-nedlukningen har han og Pernille Bak været nødt til at udsætte en del arrangementer.

- Blandt andet havde vi planlagt at holde et kombineret loppemarked og åbent hus-arrangement i januar. Det kan være, at vi i stedet for holder loppemarked nogle lørdage i april. Så kan vi for eksempel stille nogle pavilloner op på græsarealet bag hotellet eller lave et online-salg. Det må vi se på, siger Daniel Gouveia.

Også vinsmagningsarrangementet ”Europa rundt” er flyttet fra februar til den 29. maj, men til gengæld holder man fast i den 15. maj, når det gælder Drama Queen-arrangementet med sangeren Peter Andersen.

- Det arrangement har vi solgt rigtig mange billetter til, og jeg håber og tror helt generelt, at folk nok skal bakke os op. Min fornemmelse siger mig, at folk efterhånden har fået nok af corona og bare gerne snart vil ud at opleve noget igen. Det ser vi også med med vores in-room dining arrangementer, som vi har oplevet meget stor interesse for, siger Daniel Gouveia.

Annonce

Sikre omgivelser

Nu glæder han og Pernille Bak sig bare til at byde gæsterne indenfor igen.

- Vi skal naturligvis tage forskellige corona-relaterede forholdsregler, men vi er klar med håndsprit, rengøringsvogne og lignende, så vi kan roligt love sikre omgivelser, siger Daniel Gouveia.

Han tilføjer i øvrigt, at hotellets gourmetrestaurant venter en enkelt dag længere med at åbne. Det sker dermed fredag den 7. maj.

Ikke mere hærværk

For nogle uger siden blev Hotel Vamdrup udsat for hærværk. Blandt andet blev taget på hotellets skur smadret, og der blev sparket nogle brædder af indhegningen til en gastank. Ved en tidligere lejlighed blev der også smadret flasker.

- Vi har haft besøg af flere alarmfirmaer i forbindelse med hærværksepisoderne og har heldigvis ikke haft ubudne gæster siden, siger Daniel Gouveia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce