Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Se billederne: Susanna B holdt åbningsfest på Torvet

Susanna Bove kunne fredag den 28. fejre, at hun åbnede tøjbutikken, Susanna B, på Torvet. Der var rigelig med plads til både smil og kram fra venner og bekendte. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Fredag den 28. februar kunne Susanna Bove byde velkommen indenfor i sin nye tøjbutik, Susanna B, på Torvet 13.
Annonce

Vamdrup: Det var en regulær festdag for Susanna Bove, da hun fredag den 28. februar kunne slå dørene op til sin helt nye tøjbutik, Susanna B, på Torvet. Dagen begyndte allerede klokken 8 med en rød løber rullet ud foran butikken, hvor de første gæster stod klar til at se de nye lokaler an.

- Det har simpelthen været overvældende, at der er så mange, som har valgt at kigge ind forbi, og som har taget blomster og gaver og det hele med. Det havde jeg slet ikke turde håbe på, siger Susanna Bove, som i løbet af eftermiddagen måtte smide skoene og i stedet rendte rundt i et par glimmerstrømper:

- Man får lidt ondt i fødderne, når man har så travlt med både at hilse på folk og hjælpe kunderne i butikken, men det er jo kun en god ting, siger Susanna Bove grinende.

I løbet af dagene op til den store åbning havde hun også rigeligt at se til med at få de sidste detaljer på plads.

- Jeg har nok været i butikken indtil ved midnatstid. Jeg kunne slet ikke finde ud af at være hjemme, for jeg glædede mig bare sådan til, at jeg endelig kunne vise folk, hvad jeg har gået og arbejdet med, og butikken er blevet præcis, som jeg gerne ville have den, siger Susanna Bove.

Om Susanna Bove

Susanne Bove er 44 år gammel og er oprindeligt fra Færøerne. Hun bor i dag i Lunderskov sammen med sin mand og deres to fælles børn på 16 og 15 år.

Hun har yderligere to døtre på 25 og 23 år.

Når hun ikke arbejder, kan hun godt lide at bruge tid på at danse. Hun går derfor ofte til zumba, og bruger hver torsdag aften i et dansestudie i Kolding, hvor hun danser salsa sammen med sin mand.
Annonce

Store planer

Dagen igennem blev der blandt andet slået katten af tønden, og så var det også muligt at købe tøj via kommentarsporet til en live-video på Facebook.

- Min datter og jeg skulle lige lære, hvordan man gjorde med teknikken og det hele, men jeg synes, at det gik rigtig fint, og folk tog godt imod det. Jeg kan sagtens forestille mig, at det er noget, vi kommer til at gøre igen på et tidspunkt, men nu skal jeg også lige have lov til at lande på jorden igen efter alt det her, siger Susanna Bove og kigger rundt i den nye butik.

Fremover kommer Susanna B til at have åbent fra 10.00-17.30 fra mandag til torsdag, fra 10.00-18.00 om fredagen og fra 9.30-13.00 om lørdagen.

Den røde løber var rullet ud og klar til at tage imod besøgende fra morgenstunden. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I butikken var der flere forskellige åbningstilbud dagen igennem, og det var sågar muligt at købe tøj via en live-video på Facebook. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
På åbningsdagen fik Susanna Bove hjælp af sin datter (tv.) og sin faste medarbejder Birthe (th.). Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Det væltede ind med blomster og lykønskninger til Susanna Bove. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce