Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Syv deltog i juleaften på Café Mødestedet: - Jeg gik glad hjem

Kirsten Hviid Nissen (til højre) havde en god juleaften sammen med de syv gæster, der takkede ja til at fejre højtiden med hinanden i Café Mødestedet. Det er første gang, det sociale mødested i Vamdrup har holdt jul for brugerne, men Kirsten Hviid Nissen har selv tidligere været med til at arrangere juleaften i Folkekøkkenet i Kolding. Arkivfoto: Thomas Holl
Som noget nyt holdt det sociale værested Café Mødestedet i år juleaften for dem, der ellers ville sidde alene. Initiativet blev ifølge arrangøren en succes med syv deltagere.

Vamdrup: Klokken blev næsten 23, da de sidste gik hjem fra Café Mødestedet juleaften.

I timerne forinden havde syv gæster og den frivillige arrangør Kirsten Hviid Nissen hygget sig med masser af mad, snak og hygge til det sociale væresteds første juleaftensarrangement nogensinde.

- Vi blev syv mennesker, der deltog, og jeg stod alene med det, så det var passende. Det gik rigtig godt. Vi fik dejlig mad fra Lykkegaarden, som leverede noget afsindig lækker mad, og der var en ung mand, der hedder Simon, som havde bagt nogle rigtig gode småkager. Vi havde også fået en stor kasse med appelsiner, kager, kaffe, cola og så videre, så vi manglede ikke noget som helst, fortæller Kirsten Hviid Nissen, som havde en god oplevelse med de syv gæster.

Annonce

- Det var en helt klassisk juleaften. Vi sad først og snakkede sammen og lærte hinanden at kende, og så spiste vi ved 18.30-tiden, og tiden gik bare så hurtigt med snak og hygge. Jeg synes i det hele taget, at folk var venlige og søde, og jeg gik glad hjem. Det var lige som det skulle være.

I tvivl om gentagelse

Det var Kirsten Hviid Nissen selv, der tog initiativ til arrangementet, men selvom hun havde en god oplevelse, ved hun ikke, om det bliver gentaget til næste jul.

- Jeg kan ikke selv være der til næste juleaften, så der skal være en anden, der har lyst til at tage det. Næste gang er det nemlig børnebørnenes tur. Dem er jeg sammen med hvert andet år, forklarer hun.

Café Mødestedet

Café Mødestedet i Vamdrup hører under KFUM's Sociale Arbejde, og brugergruppen består af omkring 35 mennesker.

I efteråret 2021 kunne man fejre 25 års jubilæum på adressen Jernbanegade 3 i Vamdrup. Men caféen blev faktisk etableret i 1993 under navnet A-ringen. Dengang lå den i Nygade, og senere flyttede den til Nørregade. I 1996 flyttede man så til den nuværende adresse i Jernbanegade.


Tiden gik bare så hurtigt med snak og hygge. Jeg synes i det hele taget, at folk var venlige og søde.

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce