Annoncørbetalt indhold

Lige blevet voksen? Måske kan du komme gratis til tandlæge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så snart du bliver voksen, stopper du med at kunne komme til tandlæge gratis. Det betyder, at en del unge stopper med at gå til tandlæge. Eller: Sådan har det været indtil for nyligt. For finansloven for 2022 lægger op til, at i fremtiden kan 18-21-årige komme gratis til tandlægen. Dette fordi at den fritvalgsordning, der tidligere kun dækkede udgifterne til tandlæge for 16-17-årige, vil blive udvidet.


Unge voksne kan komme gratis til tandlæge

Planen i finansloven var at implementere udvidelsen af fritvalgsordningen fra midt-2022 og indfase én årgang årligt indtil udgangen af 2025, hvor udvidelsen er fuldt implementeret. Når udvidelsen er fuldt implementeret, vil det først være som 22-årig, at voksne skal til at betale for tandpleje. Er du lige så lige blevet voksen, så er det altså en god idé at genoptage kontakten til en tandlæge nær dig.


Få dit tandeftersyn hos en tandlæge i Vejle

Gratis tandlæge er noget, du kan drage fordel af for at blive opmærksom på problemer i tænder og tandkød, der kan være til stede, uden du tænker over det. Du kan fx tage fat i en tandlæge i Vejle og ved et rutinepræget tandeftersyn få afklaret, om du har tegn på paradentose, visdomstænder i frembrud eller andet, som der bør sættes ind over for. Så hvorfor ikke gå til en tandlæge jævnligt?


Går du op i at have et flot smil? Besøg en tandlæge jævnligt

Når du sidder i patientstolen hos en tandlæge, får du også føling for, hvor god du er til at holde dine tænder rene. For tandlægen fortæller dig, om du har huller eller ej – i tilfælde af at du ikke selv kan mærke det, når du spiser eller drikker noget. Går du op i at have et flot smil, kommer du ikke udenom at lægge vejen forbi en tandlæge på årlig basis eller oftere – og for unge voksne bliver dette gratis.


Holder du ordentlig mundhygiejne? Det kan en tandlæge fortælle dig

Hvis tandlægen ikke synes helt godt om det, hun finder, så kan hun give dig nogle råd med på vejen, som du kan tage til efterretning. Simple ting som at børste tænder mindst to gange om dagen, at du bruger tandtråd to gange om ugen efter at have børstet dine tænder, og at du skærer ned på indtag af sukker, er bare tre små ting, der kan gøre en stor forskel. Ting en tandlæge så kan se, om du gør.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit