Annoncørbetalt indhold

Stilladser til den store byggeplads

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender dem alle sammen, de store stilladser som pryder forskellige fronter, og som er tegnet på, at der er et byggeprojekt i gang. Det kan både være på større byggepladser, hvor der bygges op helt fra bunden af, men det kan også være, når der skal renoveres på bygninger, der allerede står store og stærke.


Men det er nok alligevel de færreste, som helt specifik går rundt og tænker på stilladser i deres hverdag. Medmindre man – som dig måske – rent faktisk har et behov for at finde frem til det helt rigtige stillads.


Gode og solide stilladser er et tegn på gode arbejdsforhold 

Så leder du efter et stillads, som er både godt og solidt, så kan du eksempelvis tage kontakt til Helge Frandsen i Vejle. Her finder du et af de mange forskellige danske firmaer, som udlejer stilladser til forskellige byggeprojekter og byggepladser.


Et godt og solidt stillads er helt sikkert et tegn på gode arbejdsforhold, og hvem vil ikke gerne have dette, når de skal op og stå i de høje højder for at foretage deres arbejde. De gode arbejdsforhold for dine medarbejdere bør altid være i fokus, når arbejdsopgaven indeholder elementer, som har potentiale for at være meget farlige, hvis disse ikke bliver taget seriøst.


Bestemt ikke alle som lige har et helt stillads liggende

Det er selvfølgelig ikke alle, som lige har et stort – eller mindre – stillads liggende derhjemme i skuret. Derfor er det da også heldigt, at der findes flere forskellige muligheder for udlejning af stillads rundt omkring i landet.


På den måde har du og din virksomhed altså stadigvæk mulighed for at påtage jer arbejdsopgaver, som kræver, at I på en eller anden måde kommer op i højden. Økonomisk set er det da også en fordel, da denne udlejningsproces tillader, at I ikke selv skal ud og foretage den store investering, et stillads kan være men blot betale udgifterne ved enkelte udlejninger.


De mange forskellige slags stilladser 

Der er selvfølgelig enkelte ting, I skal være opmærksomme på, når I benytter jer af en slags udlejningsservice af stilladser. For et stillads er ikke bare et stillads. Disse kommer i mange forskellige udformninger og med forskellige fokuspunkter. Man kan altså ikke bare møde op og leje et stillads uden at have sat sig ind i detaljerne først.


Men det er heldigvis ikke den største opgave af dem alle. Det burde kunne lade sig gøre for dig, som det allerede har gjort det for andre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit