Annoncørbetalt indhold

Træt af dine gulve? Giv dem nyt liv med afslibning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er dine gulve slidte, blevet grå og kedelige i farven, og døjer du med ømme fødder grundet splinter fra gulvet? Så er det også på tide at få gjort kål på problemet. Hvis dit gulvprojekt er blevet udskudt, fordi du ikke kan overskue processen med at udskifte gulve, har jeg en god nyhed til dig! Det behøver nemlig slet ikke at være gulvskiftning, der er løsningen for dig. Læs med her.

Få slebet dine gulve

Hvis du ikke før har set et gulv før og efter en gulvafslibning, kan det måske være svært for dig at forestille dig, hvor nye dine egne gulve kan komme til at se ud efter en tur med slibepapiret! En gulvslibning vil give gulvene varme i kinderne igen – træets smukke farve vil vende tilbage, du vil have elimineret af onde splinter og diverse ridser og mærker er ikke længere at få øje på, for de er væk.


Når du sliber dine gulve, skal du igennem en længere arbejdsproces. Du skal slibe gulvet af flere omgange. Det er et projekt, du selv kan gå i kast med eller noget, du kan få professionelle til at udføre. Læs mere om slibning af gulve her for at blive klogere på, hvilken proces der vil passe bedst til dig.

Hvor tit skal man have slebet sine gulve?

Dine gulve skal ikke slibes særlig ofte. Derfor er det også ganske overkommeligt, at gulvene skal have en behandling, der kan tage et par dage. Det afhænger vel og mærke af flere faktorer, hvor ofte en gulvafslibning kan være nødvendig – fx hvor meget det bliver brugt, typen af træ og dens overfladebehandling. Du vil nok blive anbefalet at få slebet dine gulve mellem hvert syvende og hvert 10. år. Det anbefales ikke at slibe gulvene for ofte, da du ved nedslibningen reducerer gulvets tykkelse, og derved også gulvets levetid. Dette er dog ingen bekymring, du behøver at have, hvis du følger anbefalingerne og kun sliber gulvet med omtrent 10 års mellemrum.


Når du sliber dine gulve, giver du dem et nyt liv, fjerner skønhedsfejl der er opstået med alderen, og så sparer du dig selv for at omkostningerne ved at skulle rive gulvet op samt købe og lægge et nyt. Alligevel står du tilbage med fornemmelse af et helt nyt gulv, du kan nyde at lade de bare tæer glide hen over eller at kigge på fra din dejlige plads i sofaen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit