Annonce
Ugeavisen Vejle

Adventskoncert med Bredballeensemblet

Gennem årene har Bredballe Ensemblet bygget et stort og trofast publikum op, som gerne synger med på Glade jul og Dejlig er jorden så hele kirken svinger med. PR Foto
Annonce

Vejle: Søndag 1. december klokken 16 spiller Bredballe Ensemblet julemåneden i gang med et smukt og festligt program. Det sker ved den traditionsrige adventskoncert i Bredballe Kirke.

Koncerten byder på en stemningsfuld og farverig buket fra det musikalske julelandskab, hvor ensemblet skruer op for humøret med smukke fortolkninger af blandt andet "Der er noget i luften", "The Christmas song" og "God rest ye merry Gentlemen", hedder det i en pressemeddelelse.

De fem musikalske venner går som altid efter at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra inderlige julemelodier og christmas carols til swingende julejazz krydret med perlende fløjtetoner, spas og indlagte overraskelser.

Endnu engang kan publikum glæde sig til sangerinden Karoline Gro Budtz' pragtfulde energi og stemme, som blandt andet er kendt fra tv-serien "Beatles forever."

Bredballe Ensemblet tegnes i øvrigt af Susanne Bechman på fløjte og Hans Henrik Bay på guitar. De to spiller til dagligt sammen i duoen Acoustic Dreams. Pianisten Niels Ulbrandt klarer tangenterne flankeret af Torben Bødker Bjørnskov på bas.

Gennem årene har Bredballe Ensemblet bygget et stort og trofast publikum op, som gerne synger med på Glade jul og Dejlig er jorden så hele kirken svinger med. /larsen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce