Annonce
Ugeavisen Vejle

Autocentralen lancerer modellerne ID.Buzz og ID.5

Den kommende Volkswagen ID.Buzz er med spænding imødeset – og de hurtige kan tage modellen i nærmere øjesyn ved et preview-arrangement hos Autocentralen i Vejle. PR-foto
Der er tale om elektriske nyheder, når områdets VW-bilhus, Autocentralen i Vejle, torsdag 5. maj holder åbent hus VW ID.Buzz og VW ID.5.

Motor: Danmarks største bilmærke har haft fart på den elektriske omstilling, og nu udvides familien af elbiler snart med Volkswagen ID.Buzz og ID.5.

Volkswagen ID.5 er et nyt medlem til en familie, som i forvejen rummer ID.3 og ID.4 – og lanceres i løbet af sommeren, mens Volkswagen ID.Buzz kommer på dansk asfalt til efteråret.

Så længe behøver man nu ikke at vente, for de to elektriske biler kommer på en lille danmarksturné i begyndelsen af maj, og vil torsdag 5. maj kunne opleves på Bugattivej 4 hos Volkswagen Vejle, der også er kendt som Autocentralen. Det foregår fra klokken 18 til 20 og kræver en aktiv tilmelding via en formular øverst på forsiden af Autocentralens hjemmeside: www.autocentralen.com.

Annonce

Karakteristisk retro-design

Den største nyhed er i bogstaveligste forstand ID.Buzz, indrettet som en fempersoners MPV, som er iklædt et forfriskende retrodesign, inspireret af det ikoniske Folkevognsrugbrød.

Volkswagen ID.Buzz er nok inspireret af fortiden, men er designet til fremtiden og kommer med flere innovative teknologier. Modellen er nem at genkende med sit karakteristiske design præget af et frontdesign med V-linjeføring, et klassisk stort Volkswagen-logo samt et karrosseri med korte udhæng for og bag – akkurat som det ikoniske folkevognsrugbrød fra 1950’ere.

Den nye elektriske MPV er bygget på samme platform som de øvrige ID.-modeller og har ligesom dem et 77 kWh-batteriet bygget ind i gulvet mellem akslerne. Ved en DC-hurtiglader kan ID.Buzz lade med op til 170 kW - og kan oplades fra fem til 80 procent på en halv time.

Også den store Volkswagen ID.5 vises frem i Vejles store bilhus på Bugattivej, hvor der – ud over Volkswagen – forhandles Skoda, Cupra og Seat. PR-foto
Annonce

Elektrisk køreglæde i sporty indpakning

Den anden elektriske nyhed er Volkswagen ID.5, der kombinerer SUV’ens robuste look og høje siddehøjde med coupéens elegante og sportslige proportioner. ID.5 er naturligvis nært beslægtet med ID.4, men designerne har med effektive midler skabt en model, som alligevel har sin egen identitet og appeal.

Det betyder ikke, at du går på kompromis med bilens praktiske egenskaber. Det loungelignende interiør byder på god plads og siddekomfort til fem personer, og designet gemmer på et stort 549 liter bagagerum, der er let tilgængeligt via den store bagklap.

ID.5 Pro/Pro S kan lade med op til 135 kW og kan under optimale betingelser lade fra 5 til 80 procent strøm på en halv time.

Der er plads til 200 gæster til arrangementet torsdag 5. maj.

Der er denne aften ikke muligt at prøvekøre bilerne, men til gengæld vil være der være en lang række andre modeller fra Seat, Cupra, Skoda og selvfølgelig Volkswagen, som kan prøvekøres.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce