Annonce
Ugeavisen Vejle

Azam tilbage i byen med et klip

Indehaveren af Salon Unik på Nørrebrogade 22, Azam Shadkam, har været selvstændig frisør siden 2006. Først med egen salon i Vestergade i 11 år og i de seneste tre år med egen salon på privatadressen på Uhrhøj. Foto: Flemming Larsen
Azam Shadkam har åbnet frisørsalon hos kollega i Nørrebrogade 22. Salon Unik henvender sig til hele familien.
Annonce

Vejle: - Jeg savnede at komme tilbage til byen.

Sådan siger den erfarne frisør, Azam Shadkam, der netop har åbnet ny frisørsalon i Nørrebrogade nummer 22. Her er hun flyttet ind hos salon Cha Mel Lounge, og er nu tilbage i byen med et klip.

- Jeg har været selvstændig frisør siden 2006. Først med egen salon i Vestergade i 11 år og i de seneste tre år med egen salon på privatadressen på Uhrhøj.

- Men jeg savnede det at have en kollega og pulsen i byen, forklarer Azam Shadkam. Og kunderne er der, hun har nemlig været så heldig, at hendes trofaste kundekreds er kommet i  salonen, både den gang salonen lå i Vestergade og på hendes privatadresse.

Annonce

Herrefrisør i 51 år

Covid-19 har fået mange frisører til at etablere et samarbejde, herunder også Salon Cha Mel Lounge og Salon Unik.

- Der har været herrefrisør i Nørrebrogade 22 i 51 år. Det var dengang, man både fik vasket og klippet håret. Derfor er der god plads, og jeg har lejet baglokalet. Her er der både plads til en lille hyggekrog, en reol med de produkter, jeg sælger, og to "klippestationer", siger Azam Shadkam.

For at gøre salonen hyggelig er naturen rykket med helt ind i salonen: Bordet til ugeblade og andet læsestof er en træstamme og nogle store planker indrammer spejlene på væggen.

Annonce

Molly er rykket med til byen

Samtidig er labradoren Molly rykket med til byen.

- Jeg har kunder mellem to og 90 år. Især mine ældre kunder er kommet i min salon i mange år, og er vant til, at Molly tog imod dem, når de kom for at blive forkælet med alt det, der hører sig skønhed til: blandt andet klipning, farvning og permanent, siger Azam Shadkam om Molly, der er en brun labrador med store, blide øjne.

Azam Shadkam er hele familiens frisør.

- Jeg klipper både mor og far. Og naturligvis familiens små guldklumper, siger frisøren, der snart tilbyder endnu mere inden for skønhed.

Vejles nye frisør er nemlig ved at uddanne sig til kosmetolog.

- Det er noget, mine kunder kommer til at sætte stor pris på, siger Azam Shadkam, der i første omgang holder åbent onsdag til fredag fra klokken 9 til 18 og lørdag fra klokken 8 til 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce