Annonce
Ugeavisen Vejle

Bilforretningen Ejner Hessel rykker ind i Storkøbenhavn

Ejner Hessels administrerende direktør, Benjamin Mahr, og direktør for Via Biler, Erik Rasmussen, mener, at salget til Ejner Hessel A/S giver god mening. PR-foto
Ejner Hessel har købt Via Biler A/S' tre afdelinger med Renault/Dacia og Ford. Overtager 87 medarbejdere fra Via Biler.
Annonce

Motor: Ejner Hessel er klar til at udvide i Storkøbenhavn. Bilforretningen har købt kollegaen Via Biler A/S' tre afdelinger med Renault/Dacia og Ford i Storkøbenhavn. Handlen betyder, at Ejner Hessel får 87 nye medarbejdere på Sjælland.

Ejner Hessels administrerende direktør, Benjamin Mahr, glæder sig til at køre til Sjælland for at sælge biler til og for at servicere nye kunder.

-Hos Ejner Hessel har vi en klar ambition, og det er at servicere vores kunder bedst og bredest muligt. Dette køb taler ind i den ambition, og samtidig er det også medvirkende til at positionere Ejner Hessel yderligere i Storkøbenhavn.

- Vi tror, at vores måde at servicere kunderne og drive virksomhed på, vil være medvirkende til at lykkes med de tre nye afdelinger. Samtidig glæder vi os til at byde Ford indenfor i vores virksomhed. Med et stærkt modelprogram er vi overbeviste om, at vi med Ford ombord, kan imødekomme endnu flere kunders behov, forklarer Benjamin Mahr.

Annonce

Overtager 87 medarbejdere

Direktøren ser frem til at byde virksomhedens nye medarbejdere velkommen.

- Vi får 87 nye medlemmer i Ejner Hessel-familien. Det glæder vi os til. I vores virksomhed er medarbejderne den vigtigste ressource, og vi ved, at der findes mange kompetencer og en stor kvalitet hos de medarbejdere, som vi nu kan byde velkommen, siger Benjamin Mahr.


Vi tror, at vores måde at servicere kunderne og drive virksomhed på vil være medvirkende til at lykkes med de tre nye afdelinger.

Benjamin Mahr, administrende direktør hos Ejer Hessel A/S


Ifølge direktør hos Via Biler, Erik Rasmussen, giver salget til Ejner Hessel god mening.

- Vi har haft udfordringer ved at drive dele af vores forretninger i Storkøbenhavn og det har været vigtig for os at finde den rigtige køber. En kollega, der har fokus på kundetilfredshed og en ambition gennem generationer om, at kunden skal være godt kørende. Vi sælger dermed også vores Ford, Renault og Dacia aktiviteter i Storkøbenhavn til en aktør, som vi føler et godt værdimatch med, siger Erik Rasmussen, der nævner, at Via Biler A/S' Toyota og Volvo engagement i Københavnsområdet fortsætter som hidtil.

Konkurrencestyrelsen skal nu godkende handlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce