Annonce
Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues. PR-foto
The Cornbread Project byder på groovy, vellydende og danse-venlig neo-blues.
Annonce

Vejle: Fredag 23. oktober klokken 20 kan man overvære en blueskoncert hos Bluesforeningen Crossroads i Bygningen, Vejle.

Det er The Cornbread Project, der byder på groovy, vellydende og danse-venlig neo-blues.

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) og blander det med blues og roots. Bandet leverer nyskabende og genreudvidende blues af tårnhøj standard og i international klasse, hedder det i en pressemeddelelse fra bluesforeningen.

Bandet tager tidens produktionsteknikker, samples, beats om ambience, som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots.

Bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en sen aften i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af.

Bandet havde deres debut på Blues Alive Festivalen, Horsens, i september 2019 og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante.

The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar er fantastiske Nicklas Kure, samt den erfarne og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce