Annonce
Ugeavisen Vejle

Bredballe Kirke: Bestil plads til julegudstjenesten

Pladserne til fem gudstjenester i Bredballe Kirke juleaftensdag er allerede udsolgt. Arkivfoto: Leif Baun
I Bredballe bliver der holdt fem gudstjenester juleaftensdag. Man skal bestille tid, og der er ingen fællessang.
Annonce

Vejle: I mange kirker bliver julen noget ganske særligt i år. Forleden beskrev avisen, at julegudstjenesten i Vinding er rykket ud af kirkerummet - og henlagt til Vinding Hallen, hvor der er plads til mange sognebørn.

I Bredballe bliver juleaftensdag også anderledes. Her har man i år mulighed for at vælge pladser i selve kirken eller i sognegården, hvor der er opstillet projektorer i to lokaler.

I alt vil der være fem gudstjenester i løbet af dagen 24. december. Pladserne i kirken er allerede udsolgt.

- Alle vores gudstjenester bliver streamet i god kvalitet fra kirken til sognegården. Her er vores lokaler forvandlet til de smukkeste kirkerum for én dag, lyder det fra Bredballe Kirke.

Gudstjenesterne er klokken 10.00, klokken 11.15, klokken 12.30, klokken 13.45 og klokken 15.00.

-Vi vil gerne byde så mange som muligt indenfor, på denne særlige dag, derfor er der ingen fællessang, men til gengæld synger vores dejlige korpiger for os allesammen.

Under "pladsbestillinger" på på kirkens hjemmeside, kan man i skrivende stund stadig booke pladser i sognegårdens nye eller gamle afdeling.

Kirken forsikrer, at corona-restriktionerne bliver taget alvorligt. Man bliver guidet sikkert ind på pladserne og ud igen. Husk mundbind. Mellem hver gudstjeneste bliver alt sprittet af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce