Annonce
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Frygter det værste

Foto: Colourbox
Annonce

Frygter det værste

Kære Irma!

Jeg er 48 år og har lige opdaget en knude i brystet, og nu frygter jeg det værste!

Vil satse på alternative metoder til at få den væk – og vil spørge: Kan jeg bruge nogle af de visualiseringer mod kræft og knuder, du har skrevet om i dine bøger? Eller skal jeg også gøre andet? Svar gerne hurtigt, tak.

Venlig hilsen fra Astrid

Kære Astrid!

Gå først og fremmest til lægen og bliv grundigt undersøgt. Så kan du få at vide, hvad det er for en knude. Måske er den helt harmløs, måske ikke. Hvis ikke, findes der helt sikkert gode muligheder for behandling. Når du lige har opdaget knuden, er den måske ret ’ny’. Og skulle den så vise sig ikke at være harmløs, har den måske ikke nået at gøre nogen (stor) skade endnu. Så alt behøver ikke se sort ud.

Udover lægens anbefalinger kan du sagtens visualisere, at knuden forsvinder, og gør det endelig! Se det for dig på forskellig måde, som føles naturligt for dig. Læg din fantasi og dine følelser i det, og vælg at tro på det. Det kan have en virkelig god effekt på flere måder.

Og så ellers: Lev sundt. Få en god, alsidig, grøn og økologisk kost. Sørg for at få en masse glæde, skønne mennesker og positive, livsbekræftende ting ind i dit liv. Syng, dans, dyrk motion som passer til dig. Det fremmer alt sammen sundheden. Der er stor styrke i at angribe ”et onde” fra flere vinkler.

Venlig hilsen

Irma

Annonce

Er min krop ikke min egen?

Hej Irma!

Spørgsmål: Helt ærligt, har man ikke lov at ha’ sex med så mange, man vil? Har nogen ret til at blande sig i, om jeg er sammen med flere piger? Så står folk og kæfter op om utroskab, som om de bestemmer over mig? Jeg er megatræt af andres mening!

Min krop er vel min egen? Hvad f….. er problemet? Hvad er det dér mærkelige ”utroskab” egentlig for en tosset opfindelse?

Morten

Kære Morten!

Jeg har fået lignende spørgsmål før – nu tager vi den så lige igen: Jeg mener, utroskab mest af alt handler om uærlighed. Jo, du bestemmer over din egen krop. Men problemet opstår, hvis du lover en anden (eller vedkommende forstår det sådan), at du ikke deler din krop med andre i den tid, I er sammen – og du så alligevel gør det, for så kommer løgnen ind, og det er den, der skaber rod i det hele.

Er du ærlig og lader være at give løfter, og fortæller åbent, at du ikke binder dig til én person – kan andre jo frit vælge, om de vil dig på de vilkår. Og så kan du ellers blæse på folks meninger.

Men dit spørgsmål er utrolig omfattende og interessant for andre end dig. For et par år siden interviewede jeg flere personer om utroskab, og hvordan de selv havde oplevet det. Det kom der et spændende resultat ud af. Bogen hedder ”Utro” og kan lånes gratis som lydbog eller e-bog på eReolen. Jeg tror, den kan give dig et par aha-oplevelser - og svar på meget, for der er mange vinkler på det her.

Venlig hilsen

Irma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce