Annonce
Ugeavisen Vejle

Far til fire ny varehuschef for Bilka Vejle: Sten Kjeldsen tager over efter Tonny Drachmann

Sten Kjeldsen er ny varehuschef i Bilka Vejle. Han kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka Herning. PR-foto
Bilka Vejles nye varehuschef kommer fra en stilling som varehuschef i Bilka Herning.

Vejle: Et nyt ansigt står klar til at byde kunderne inden for i Bilka Vejle. Fremover er det Sten Kjeldsen, der skal stå i spidsen for byens største varehus. Han overtager posten fra Tonny Drachmann, der efter fem år som varehuschef i Vejle skal prøve kræfter i samme rolle hos Bilka Odense.

Sten Kjeldsen har siden 1998 bestredet flere funktioner i Dansk Supermarked og nu Salling Group. Blandt andet otte år som varehuschef i Føtex Horsens og de seneste to år med ansvaret for Bilka Herning.

Sten Kjeldsen er bosiddende i Skanderborg sammen med Christina og deres fire børn.

Annonce

- At overtage Bilka Vejle er en rigtig stor mulighed, som jeg er både stolt og ydmyg over at få. Det er et meget veldrevet hus, som Tonny Drachmann efterlader, og det ser jeg frem til at udvikle videre på med mine nye kollegaer.

- Og så glæder jeg mig naturligvis til at møde vejlenserne og alle kunderne fra nær og fjern, som lægger deres indkøb i Bilka, siger Sten Kjeldsen i en pressemeddelelse.

Samme ånd

I de seneste fem år er Bilka i Vejle blevet kåret til Danmarks bedste Bilka, og det er den nye leders ambition at fortsætte med at sikre sejren i Vejle.

-Der er lagt et fremragende fundament, som medarbejdergruppen og jeg skal bygge videre på. Og selvom Tonny givetvis har ambitioner om, at landets bedste Bilka fremover bliver Odense, så kan han godt tro om, understreger Sten Kjeldsen.

Bilka Vejle har godt 530 medarbejdere og et stort opland af kunder. Varehuset er med andre ord dybt forankret i Vejle, så der følger også høje forventninger med til det nye job.

- Der hviler et enormt ansvar på vores varehuschefer, som både varetager en stor medarbejdergruppe og samtidig giver kunderne den bedste indkøbsoplevelse. Derfor har vi ledt efter en dygtig leder og købmand, som kender rutinerne og Bilka indgående. Her er Sten det helt rette valg, så både kollegaer i varehuset og de handlende kan godt begynde at glæde sig, siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce