Der var tænkt over retterne, da gourmetkokke fra hele landet dystede om Kartoffelprisen 2020. Kokkekonkurrencen fandt sted i Innovation Food House i Vejle, og covid-19 pandemien fik ikke lov til at slå skår i glæden.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Vinderen Magnus Brandenburg Carlsen fra Gourmetrestauranten Alchemist i København serverer her for Per Mandrup, som er daglig leder af Culinary Institute by Vejle Erhverv. Foto: Søren Gammelmark -
Detaljerne var i orden. Her er det forretten. Foto: Søren Gammelmark -
Vinderens hovedret var også festlig og farverig. Foto: Søren Gammelmark -
Her ses vinderens dessert - i al sin enkelhed. Foto: Søren Gammelmark -
Efter at have serveret tre retter med kartofler kunne Magnus Brandenburg Carlsen, t.h., Gourmetrestauranten Alchemist i København, sammen med sin assistent trække sig tilbage som vinder af Kartoffelprisen 2020. Foto: Søren Gammelmark -
Glade vindere, fra venstre tredjepladsen, andenpladsen og førstepladsen. Foto: Søren Gammelmark