Annonce
Ugeavisen Vejle

Gode råd fra fitnesscenteret: Hvor vigtig er du?

I forhold til motion skal man tage sig selv alvorligt, ellers kan man ikke forvente, at andre gør det, mener Anja Nielsen fra Apollo. Arkivfoto
Annonce

Vejle: Har du også et ønske om, at være mere aktiv, passe bedre på dig selv, prioritere din søvn eller måske komme i bedre fysisk form?

Det kan være virkelig svært at få gjort de ting, som man i virkeligheden gerne vil, og ofte gør travlhed, at man ikke kommer afsted til træningen, ikke får spist helt så sundt som planlagt, eller ikke får passet sin søvn. Når resultaterne udebliver, mister man motivationen og ryger lynhurtigt tilbage i de gamle vaner, for så kan det hele også være lige meget.

Selv om mange erkender, at de ikke kan nå deres mål uden professionel hjælp og vejledning indenfor kost eller træning, er der også mange, som synes at det er pinligt og alt for dårligt, at de ikke kan klare sig selv:

"Når jeg nu ved hvad jeg skal, hvorfor er det så så svært at få det gjort?"

Når vi ønsker at ændre nogle ting i vores livsstil handler det ikke kun om mad og træning, men i høj grad om motivation samt vaner og mønstre som skal ændres, og det kræver både fokus og hårdt arbejde.

Noget af det sværeste kan være at prioritere sig selv i hverdagen. Det er let at overholde aftaler med andre, men så snart det handler om en aftale med sig selv, er det let at aflyse, fordi meget andet og alle andre er vigtigere.

Men hvad må det egentlig koste at holde dig sund eller at nå dine mål? Hvor meget er du værd og hvor vigtig er du?

Hvis ikke DU tager dig selv alvorligt, hvordan kan du så forvente, at andre gør det?

Anja Nielsen. Foto: Lasse Hyldager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce