Annonce
Der findes mange smagsvarianter af gris, og Nicolaj Møller kan også godt lide, at der er noget for øjet. Privatfoto
Ugeavisen Vejle

Gris på gaflen og ost på tallerkenen: Stjernekok fra Vejle er nomineret i to kategorier

Dommerne gæster toprestaurant i Vejle til oktober for at smage gris og ost. Vinderen offentliggøres i slutningen af november.
Annonce
  • Der findes mange smagsvarianter af gris, og Nicolaj Møller kan også godt lide, at der er noget for øjet. Privatfoto
  • Nicolaj Møllers ostetallerken består af en modnet Cometé med et tvist af hvid soya, saltet citron og trøffel. Privatfoto
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Annonce