Annonce
Ugeavisen Vejle

Gymnaster yder deres bedste i Vejle

Første udtagelse finder sted i weekenden 15. og 16. februar i DGI Huset i Vejle. Her gennemgår gymnasterne forskellige spring- og bevægelsesmoduler. PR-foto
Vejle er omdrejningspunkt for DGI Verdensholdets udtagelse. Gymnaster fra hele Danmark stiller op til udtagelsen i den kommende weekend.
Annonce

Vejle: Hvert andet år er det muligt at søge ind på DGI Verdensholdet.

Udtagelsen forløber over to perioder. Første udtagelse finder sted i weekenden 15. og 16. februar i DGI Huset i Vejle. Her gennemgår gymnasterne forskellige spring- og bevægelsesmoduler. Cirke 60 gymnaster går videre til anden udtagelsesrunde i påsken, hvor det endelige hold af Danmarks 28 dygtigste gymnaster sættes.

Med en plads på holdet starter et intensiv forløb med træningslejre, træningsweekender, 12 Take-Off shows i Danmark, en verdensturné på seks måneder, hvor turen går til Afrika, Sydkorea, Australien, Costa Rica, Sydamerika, USA og Tyskland. Derefter kan holdet opleves på den store Danmarksturné med 22 shows, hvorefter adskillige shows og workshops i Europa venter. Holdet slutter af på Landsstævnet i Svendborg i sommeren 2021.

Under udtagelsen er der mange ting, instruktørerne og udtagere kigger efter. Gymnasterne skal være velforberedte, de skal kunne tage gode beslutninger og drømme stort, samt sætte sig selv i scene til udtagelsen. Gymnasterne skal udvise energi i alt lige fra de mest elegante øvelser og til tempofyldt hiphop.

Udtagelsen er et lukket arrangement, men det er muligt at følge med via Instagram (#dgiverdensholdet) og Facebook.

13. april offentliggøres holdet, hvor det vil være muligt at købe billetter til afrejseopvisningen i Vejle 20. september på billetten.dk. /lasau

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce