Annonce
Karsten Frisk sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Søndag 9. maj ved 22.30-tiden var tidspunktet for kulminationen af årets første "rigtige" tordenvejr med lyn og torden i rigt mål. Både uhyggeligt og samtidigt fascinerende. Billedet er taget fra en altan på 6. etage i Krygerhus, Smaragdvej, Vejle.
Ugeavisen Vejle

Her er læsernes flotte vinderbilleder

Vejle: For tre år siden søsatte vi en serie, hvor læserne fik mulighed for at vise et godt foto frem i Ugeavisen Vejle. Lige siden har vi hver uge modtaget spændende billeder fra Vejle og omegn; tak til alle, der har sendt bidrag. Her på siderne kan du se et lille udpluk af vinderbillederne fra 2021. Alle vandt en overraskelse fra Palles Bageri.
Annonce
  • Karsten Frisk sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Søndag 9. maj ved 22.30-tiden var tidspunktet for kulminationen af årets første "rigtige" tordenvejr med lyn og torden i rigt mål. Både uhyggeligt og samtidigt fascinerende. Billedet er taget fra en altan på 6. etage i Krygerhus, Smaragdvej, Vejle.
  • Peter Kristensen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Bølger på stranden ved Albuen danner et virkelig smukt mønster i den lave sol.
  • Lone Drejer Jensen sendte dette foto til redaktionen: Hun skrev: En mørk og overskyet november morgen ved Tirsbæk Strand bryder solen pludselig igennem skyerne og sender en fantastisk solstråle ned til os vinterbadere, som står på badebroen. Det er som om, vi modtager et glædeligt budskab oppefra.
  • Per Bæk Jensen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: De smukke æbler under træet danner et flot efterårstæppe i gult og grønt. Fortæller, at nu er efteråret kommet. Motivet er taget på p-pladsen v/ Niels Bohrs vej.
  • Orla Madsen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Skyttehusbugten med Skyttehushalvøen i forgrunden set fra en helikopter ind mod Vejle by. Fotoet er taget 6. juni.
  • Tommy Boisen sendte dette foto til redaktionen. Han skrev: Jeg gik en skøn tur langs fjorden fredag 10. december, hvor jeg på tilbagevejen blev helt bjergtaget af indkigget til vores smukke by. Jeg tog ret mange billeder, men har udvalgt dette som forslag til ugens læserfoto, med masser af lys og julestemning.
  • Henriette Filtenborg Grauslund sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Aftensol omkranset af istapper. Dette iskolde solnedgangsfoto er taget på nordsiden af Vejle Fjord den 10. februar. Fotoet blev brugt på DR-Vejret, så nu hvor det har været på landsdækkende tv, synes jeg også, det fortjener lokal opmærksomhed.
  • Henrik Würgler sendte i påsken dette foto til redaktionen. Han skrev: Der er flere, der holder påskeferie og meget afslappet nyder solens morgenstråler på cykelstien. Mit bud på ugens foto.
  • Brigitta Mårtensson sendte dette foto til redaktionen: Hun skrev: En tidlig kold morgen tog jeg dette smukke billede ud over Vejle Havn, jeg synes selv, at det er helt magisk.
  • Susie Kierkegaard sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Billedet her er fra parkeringspladsen ved Foreningernes Hus. Jeg har døbt det "Kom som du er!" Jeg synes, at det fint afspejler den rummelighed, som findes derinde.
  • Grethe Boel sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: Forår i Kongens Kær - gæssene har fået gæslinger - mødte dem på gåturen den 29. april.
  • Johanne Olsen sendte dette foto til redaktionen. Hun skrev: En gang imellem kan man være heldig at se noget særligt på en gåtur. Det var ved Nørremarkskirken at denne flotte formation kom til syne.
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce