Annonce
Ugeavisen Vejle

Jelling Musikfestival uddeler 90.000 kroner

Jelling Musikfestival uddeler 90.000 til gode formål. Arkivfoto: Mette Mørk

Jelling: Trods nedlukning kan Jelling Musikfestival i år uddele en lille pose penge til foreninger og almennyttige formål.

Jelling Musikfestival er en nonprofitorganisation, som er sat i verden for at udbetale alt overskud til almennyttige og velgørende formål. I 2020 aflyste coronapandemien desværre Jelling Musikfestival og fjernede det vante indtjeningsgrundlag. Derfor har festivalen ikke haft mulighed for at støtte de foreninger, der år for år udgør rygraden i afviklingen af en festival i Jelling. Men før nedlukningen i 2020 havde festivalen heldigvis et par indtægtsskabende aktiviteter, som har medført et overskud på 90.000 kroner, som festivalen nu kan uddele, som en lidt ekstraordinær uddeling i en svær tid.

- Vi er dybt afhængige af de foreninger, der hvert år skaber Jelling Musikfestival - også når vi igen skal afholde arrangementer. Og vi er dybt taknemmelige for den rolle foreningerne spiller for os, men så sandelig også for hele samfundet i deres daglige virke. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi i år trods alt kan uddele et lille beløb til et par foreninger og gode formål, siger festivalleder Lars Charlie Mortensen i en pressemeddelelse.

Udover de to lokale foreninger har festivalen også valgt at donere 10.000 kr. til Cafe Parasollen i Vejle, for det gode sociale arbejde, de yder for sårbare grupper.

Følgende formål er tilgodeset: Jelling Forenede Sportsklubber Fælles, Firehøje Fodbold, Varmestuen Café Parasollen. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Rock i Byparken: Her er navnene

Annonce