Annonce
Nicolaj Møller, køkkenchef på Treetop Restauranten, er klar til at servere rå Amélie-østers med iskold Wasabi-iscreme og agurk. Retten er med i køkkenchefens bog "Mit køkken", der udkom i december sidste år. Her er der ved at blive taget billeder til bogen. Foto: Mette Mørk
Ugeavisen Vejle

Kan' De li' østers?: Gourmetkokke fra Vejle deltager i konkurrence på Rømø om at blive "Årets Østerskok"

Konkurrencen "Årets Østerskok", der finder sted 8. til 11. oktober på Rømø, tiltrækker stjernekokke fra hele landet. To af kokkene er fra Vejle.
Annonce
  • OktGang14
    Nicolaj Møller, køkkenchef på Treetop Restauranten, er klar til at servere rå Amélie-østers med iskold Wasabi-iscreme og agurk. Retten er med i køkkenchefens bog "Mit køkken", der udkom i december sidste år. Her er der ved at blive taget billeder til bogen. Foto: Mette Mørk
  • Nicolaj Møller, køkkenchef på Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel, deltager med en ret bestående af rå Amélie-østers med iskold Wasabi-iscreme og agurk. Foto: Flemming Larsen
  • Simon Basballe, Restaurant Lyst. skal i konkurrencen assistere Emilie Qvist Kjærgaard, Restaurant Medvind i Hanstholm. PR-foto
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce