Annonce
Ugeavisen Vejle

Kiloene rasler af fitnesscenters overskud: 'Derfor investerer vi lige nu vildt', siger ejeren af centeret i Vejle

En del af investeringen på knap en halv million kroner er gået til at flytte og bygge en ny Yoga-sal. Privatfoto.
Apollo Fitness har fra begyndelsen satset på et højt fagligt niveau. Det får igen centeret til at investere stort, og det glæder centerets godt 1100 medlemmer

Vejle: Kiloene er raslet af overskuddet hos Apollo Fitness.

I det seneste regnskab kom centeret således kun ud med et beskedent overskud på 101.794 kroner efter skat, men det får ikke Jon Slot Hansen, medejer af Apollo Fitness til at ryste på hånden.

- Vi har endnu engang været hårdt ramt af covid-19 pandemien, og det har kostet på bundlinjen. Men i stedet for at tænke på krisen, vælger vi nu at investere knap en halv million kroner i at udvikle centeret.

Annonce

- På trods af et presset fitnessmarked mener vi, at det er vigtigt at investere i fremtiden, og det positive resultat, vi har lavet, plus lidt mere, investerer vi, så vi følger med tiden og ruster os til fremtiden, forklarer Jon Slot Hansen, der ejer centeret sammen med sin bedre halvdel, Anja Nielsen.

Medlemsstop

Selv om fitnessbranchen har været ramt af to nedlukninger og en lang række restriktioner, der har kostet mange centre medlemmer, er det gået lige modsat for Apollo Fitness: Her ligger medlemstallet lige nu på 1100 medlemmer, og der kommer nye medlemmer til dagligt.

På trods af et presset fitnessmarked mener vi, at det er vigtigt at investere i fremtiden, og det positive resultat vi har lavet, plus lidt mere, investerer vi, så vi følger med tiden og ruster os til fremtiden.

Jon Slot Hansen, medejer af Apollo Fitness

- Det er vigtigt for os, at vi kan følge med den efterspørgsel, der er, og at vores medlemmer har de optimale træningsforhold. Mange tilvælger vores lukkede bootcamp-forløb og personlig træning, og der har derfor været behov for mere plads i vores fitness- og crossfit-område.

- Vi har derfor udvidet vores cross-fit med en ny sal og helt nyt udstyr, så vi nu kan tilbyde vores medlemmer det nyeste inden for crossfitness. Samtidig er behovet for mere ro omkring vores yogahold steget - mange kommer med hjernerystelse, hovedpine og stress, så her har vi valgt at flytte vores yogahold til  en mere stille og intim sal, forklarer Anja Nielsen.

Hun nævner, at man hver måned vurderer, hvor mange medlemmer der kan være, inden et eventuelt medlemsstop.

-Vi er i en rivende udvikling og kan mærke, at vi med vores høje kvalitet, klubfølelse og rene faciliteter har fået skabt et sted, hvor vi kan tilbyde mere end bare træning - derfor holder vores medlemmer ved og flere kommer til, siger Anja Nielsen.

Vi har i Apollo Fitness fra starten lagt os på et højt fagligt niveau og det forpligter, når man skal blive ved med at følge med den nyeste udvikling, siger ejerne Jon Slot Hansen og Anja Nielsen. Privatfoto
Annonce

Negativ egenkapital

Bladrer man i regnskabet, kan man i øvrigt konstatere, at egenkapitalen er negativ med 692.442 kroner.

Det skyldes ifølge Jon Slot Hansen, at man har valgt en aggressiv afskrivningspolitik, der betyder, at man har valgt at afskrive investeringer for godt fem millioner kroner i løbet af fem år.

- Der er dog stillet garanti for den negative egenkapital i vores moderselskab, understreger Jon Slot Hansen.

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

Annonce
Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Se kortet over Vejles bedste strande: Her kan du bade i rent badevand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

De græssende dyr hjælper naturen på vej

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Videnskab i børnehøjde

Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Ugeavisen Vejle

Færre unge søger mod de gymnasiale uddannelser i Vejle: På ét gymnasium er rektor dog 'lettet og meget tilfreds'

Ugeavisen Vejle

En billig by- og pendlerbil: Hyundai Bayon er et frisk pust i gadebilledet

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Vi maler byen gul

Ugeavisen Vejle

Vejle-restaurant i midtbyen er lukket: 'Jeg lavede danske mad, som mor ville have serveret den, men det var ikke nok'

Ugeavisen Vejle

Charlotte sagde sit job op og brød med kæresten: 'Nu gider jeg simpelthen ikke mere'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Forårsstemning på Nørretorv

Annonce