Annonce
Restauratør Michael Bøgild, indehaver af Restaurant Vedelsborg, og fiskehandler Ryan Kjær Kristensen, indehaver af Ryans Fisk & Viildt, mener: Fisk, det er der ikke mange ben i. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Kokken og fiskemanden: Fisk, det er der ingen ben i

Vedelsborg har fisk på menuen til Vejle Madfest, men restauranten byder også på grise-rillette og en kold vegetarsuppe med ærter og hjertesalat.
Annonce
  • Restauratør Michael Bøgild, indehaver af Restaurant Vedelsborg, og fiskehandler Ryan Kjær Kristensen, indehaver af Ryans Fisk & Viildt, mener: Fisk, det er der ikke mange ben i. Foto: Flemming Larsen
  • Udover fiskeretten står Restaurant Vedelsborg klar med endnu to små retter. En vegetarret: En kold agurksuppe med ærter og saltede mandler. Og en rillette af gris serveret i i en hjertesalat pyntede af med syltede tyttebær. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce