Annonce
Ugeavisen Vejle

Konkurs-ramt boghandel i Bryggen bliver ikke en del af rivals overtagelse

Arnold Busck-butikken i Bryggen bliver ikke genåbnet som Bog & Idé. Den er ikke en af de i alt 14 butikker, som Bog & Idé overtager. Arkivfoto: Mette Mørk
Bog & Idé har overtaget halvdelen af konkursramte Arnold Buscks 28 butikker. Boghandlen i Bryggen indgår dog ikke i pakken.
Annonce

Vejle: Arnold Busck-butikken i Bryggen kommer ikke til at genåbne som en Bog & Idé-butik.

Det slår administrerende direktør i Bog & Idé, Marianne Lyngby Pedersen, fast efter, at Bog & Idé-kæden tidligere tirsdag fortalte, at kæden har overtaget 14 af de i alt 28 butikker i Arnold Busck-kæden, som i slutningen af april gik konkurs.

- Vi er jo i fuld gang med at flytte vores butik i Vejle fra Søndergade til Rådhustorvet i den tidligere BR-forretning og det er en placering, som vi tror på er den helt rigtige. Ud fra den betragtning har vores ejere ikke ønsket at overtage Busck-forretningen i Bryggen, fortæller Marianne Lyngby Pedersen.

Hun tilføjer, at de butikker, som Bog & Idé har overtaget fra Arnold Busck, er på lokaliteter og i byer, hvor kæden har haft ønske om at etablere sig gennem længere tid.

De 14 butikker, som Bog & Idé overtager fra Arnold Busck, ligger i Ballerup, Birkerød, Espergærde, Haderslev, Helsinge, Helsingør, Hjørring, Lyngby, Randers, Roskilde, Sønderborg, Valby, samt Aalborg Storcenter og Bispengade i Aalborg.

Det er planen, at Bog & Idé åbner sin nye butik i hjørneejendommen ved Rådhustorvet torsdag den 28. maj. Her kommer boghandlen til at råde over 500 kvadratmeter butiksareal.

Med Bog & Idés overtagelse af 14 Arnold Busck-butikker, er der nu 13 butikker tilbage i konkursboet.

JP/Politikens Forlag, der er en del af mediekoncernen JP/Politikens Hus, har nemlig overtaget Arnold Busck-butikken på Købmagergade i København.

Ud over butikken har JP/Politikens Hus også købt brugsretten til navnet Arnold Busck og webshoppen arnoldbusck.dk, som vil blive en del af Saxo.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce