Annonce
Ugeavisen Vejle

Kristina fandt sit hjerterum i Vejle

Kristina Wiewiorra har skiftet det støvede kontor i sit arbejdsliv ud med yoga i Hjerterummet. Det har betydet, at hun atter har let til smil og latter, efter en periode i sit liv med stress og sygdom. Foto: Flemming Larsen
Kristina Wiewiorra vil med Kundalini-yoga hjælpe andre tilbage til det gode liv med smil, latter og masser af kærlighed. Hendes nye sted, Hjerterummet, giver folk et rum, hvor de kan være sig selv.
Annonce

Vejle: I de år jeg har boet i Vejle, har jeg mødt en masse fantastiske kvinder, mange af dem med en forkærlighed for yoga og den spirituelle verden.

Sådan siger Kristina Wiewiorra, der i sommer 2016 flyttede med sin familie - mand og tre børn - fra en lejlighed i København til en gammel murermestervilla på Uhrhøj, og som for længst har skiftet cyklen, hun cyklede rundt på i det indre København, ud med en bil, som bringer hende fra Uhrhøj til midtbyen i Vejle. Og over broen, når familie og venner skal have et visit.

Annonce

Tilbage til livet

Mødet med kvinderne og en langtidssygemelding med stress, fik hende til at tage sit arbejdsliv op til revision.

Kristina Wiewiorra tager imod i Hjerterummet, som hun kalder sit nye sted i Huset Sct. Maria. Lyset i lokalet er blidt og venligt, det samme er kvinden, der midt i livet fandt ud af, at hun ikke skulle sidde på et støvet kontor.

CV'et fortæller ellers, det er dét, hun har gjort i stort set hele sit voksenliv.

- Som ung havde jeg en forestilling om, at skulle jeg have succes - som advokat eller lignende. Indtil den dag, hvor jeg dumpede i erhvervsret og indså, at mit hoved ikke var egnet til udenadslære og lovenes kompleksitet. Jeg læste derfor til markedsøkonom – for det lugtede da lidt af at kunne gøre karriere og tjene penge. Men jeg endte gang på gang i administrative stillinger, der kom til at kede mig og i sidste ende næsten tog livet af mig.

De har også hold i Hjeterummet

Kristina Wiewiorra vil tilbyde andre behandlere at benytte Hjerterummet. Det er blandt andre:

Shaking meditation ved Dorthe Broeng - https://www.mindfulleading.dk/

Yin Yoga ved Michelle Lykke - https://michellelykke.dk/ der forhåbentlig også får et yogahold for gravide op og stå i 2021.

Pilates ved Birgitte Stilhoff Müller fra Naturalmove - https://naturalmove.dk/

Meditation og mindfulness ved Susanne Lifschitz - https://susannelifschitz.dk/

Meditation ved Svend Kjærgaard fra Mindfulness i Kirken.

Til foråret kommer Anna Klinkby også til at være en del af Hjerterummet, hvor hun udbyder Børnerytmik og Stemmetræning - https://annaklinkby.dk/

Derudover kan vil Kristina Wiewiorra også leje lokalerne ud til forskellige foredrag.

- Jeg fik det nemlig dårligere og dårligere, indtil den dag kroppen sagde stop. Jeg gik, som så mange andre, ned med stress. Jeg skulle noget helt andet, forklarer Kristina Wiewiorra.

Annonce

Tiltalte hende

I 2015 deltog hun i et forløb for kvinder, hvor hun for første gang hørte om Kundalini-yoga.

- Jeg havde selv dyrket Ashtanga-yoga i mange år, men fandt efterhånden også det trivielt, fordi man laver de samme øvelser hele tiden. Kundalini-yogaen tiltalte mig, den bestod af  forskelligartede og lette øvelser, og der var mantra-meditation med inde i billedet.

Med sin Yoga vil Kristina Wiewiorra  give deltagerne ro i sindet, ro i kroppen. Hun ønsker at skabe et rum, hvor man kan være sig selv. Foto: Charlotte Dahl

- Årsforløbet, der også var et selvudviklingsforløb, hjalp mig tilbage til livet, og jeg begyndte at finde troen på mig selv igen, husker Kristina Wiewiorra, der efterfølgende tog uddannelsen som instruktør inden for Kundalini-yoga.


Livet skal leves med lethed, masser af smil og latter sammen med skønne mennesker i smukke omgivelser

Kristina Wiewiorra, indehaver af Hjerterummet


Som iværksætter kan hun i dag dag mærke sig selv, og har også fået lettere ved noget så simpelt at slå en glad latter op.

- Selv om jeg endnu ikke kan leve af Hjerterummet, kan jeg mærke mig selv. Jeg er igen begyndt at leve livet. Hverdagen består igen af masser af smil og latter sammen med skønne mennesker i smukke omgivelser, siger Kristina Wiewiorra, der udover sit lille sted i midtbyen i Vejle, også drømmer om at komme ud i virksomheder og undervise i Kundalini-yoga.

Annonce

Det gode liv

Som navnet antyder er Hjerterummet et sted, hvor man kan finde tilbage til det gode liv.

- Med min yoga vil jeg give deltagerne ro i sindet, ro i kroppen. Jeg ønsker at skabe et rum, hvor man kan være sig selv.

Kundalini yoga

Kundalini yoga er en holistisk yoga form, der arbejder med hele mennesket fra inders til yderst. Det er en livsstil og livsfilosofi, der ikke kun dyrkes på yogamåtten.

Livsstilen omfatter nemlig alt fra, hvordan du står ud af sengen om morgenen, din daglige praksis, din kost, beklædning, hvordan du interagerer med dine medmennesker, men mest af alt om, hvordan du selv lever fra dit hjerte og din inderste kerne i overensstemmelse med din kundalini energi, så du kan stå stærkt i dit eget lys.

- Alt for mange kvinder tilsidesætter deres egne behov i forhold til job, børn og mand. Og så brænder man ud, det var dét, jeg selv gjorde, siger  Kristina Wiewiorra, der i dag ser det som sin vigtigste mission at hjælpe andre med at stoppe op i tide - før de ryger ud over kanten.

- Det handler om at stoppe op - og komme ned i kroppen og i hjertet. Slippe tankestrømmen om alt det, du burde og skulle, og bare være lige præcis den du er, siger hun med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce