Annonce
Ugeavisen Vejle

Kulturrejser krydret med koncert

Historien og religionen lever side om side i Rusland. Det kan man høre om ved søndagens rejseforedrag hos Krim. PR-foto
Krim Rejser inviterer til åbent hus med efterfølgende koncert med russisk sopran. Koncert og rejseforedrag er søndag 26. januar.
Annonce

Vejle: "Ruslands politiske ageren i lyset af en analyse af Ruslands fortid som imperium".

Det er emnet, når Thomas Køllner inviterer til en rejseeftermiddag med efterfølgende koncert med den russiske, prisvindende sopran Irina Mylyarchik og hendes ensemble Sadko. Thomas Køllner er anerkendt Ruslands- og Ukraine-ekspert og samtidig indehaver af Krim Rejser.

Ved åbent hus-arrangementet bliver der mulighed for at møde rejseledere, se billeder fra destinationerne og høre om rejsemålene.

Arrangementet finder sted klokken 14-16 i menighedshuset ved Sct. Norberts Kirke i Fjellegade, mens koncerten med Irina Molyarchik og Sadko fortsætter arrangementet i kirken klokken 16.

Irina Mulyarchik tilbyder med sit ensemble Sadko en musikalsk oplevelse af international format. PR-foto
Annonce

Internationalt kendt

Irina Mulyarchik tilbyder med sit ensemble Sadko en musikalsk oplevelse af internationalt format. Koncerten vil bestå af en blanding af klassiske italienske og russiske arier, russiske romancer og folklore samt instrumentale kompositioner.

Hun er solist ved St. Petersburg Musical Theatre Zazerkalie, og vinder af flere internationale konkurrencer, inklusive den internationale Rossini-konkurrence "Città di Pesaro" i byen Pesaro.

Irina Mulyarchik har givet mange koncerter i Rusland og Europa med sit ensemble, der tæller Ilya Sitkin og Grigoriy Aleksandrov.

Ilya Sitkin spiller balalajka og er professor ved N.A. Rimsky-Korsakov statskonservatorium i Sankt Petersborg. Grigoriy Aleksandrov spiller bayan (harmonika) og er uddannet fra St. Petersborg Statskonservatorium.

Tilmelding til begge arrangementer og betaling for koncerten foregår på hjemmesiden www.krimrejser.dk eller på telefon 27 51 55 49.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce