Annonce
Ugeavisen Vejle

Kvamm til Vejle med nyt projekt

Hugorm er Simon Kvamms nye projekt sammen med Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson. PR-foto
Annonce

Vejle: - Pas på benene, når Simon Kvamms nye projekt, Hugorm, rammer Bygningen i Vejle 12. november.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Bygningen om Hugorms nye single, "Bange for mig selv".

Singlen er forløberen for albummet "Kom vi flygter", som udkommer først på efteråret. For knap et halvt år siden udgav Hugorm sin debut-ep, "Folk skal bare holde deres kæft".

Det var optakten til en sommer, som skulle have budt på to udsolgte debutkoncerter i marts samt en festivalsommer med shows på Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk. Det gik som bekendt altsammen i smadder på grund af coronanedlukningen.

Annonce

Første præsentation

Bandet har i stedet brugt tiden på at lave mere ny musik og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret, hvor touren blandt andet fører Hugorm forbi Bygningen i Vejle onsdag 12. november. En tour, der er opkaldt efter titlen på det album, der rammer æteren i efteråret.

"Kom vi flygter”-touren bliver den første præsentation af det nye producer-projekt, Simon Kvamm har etableret i Klitmøller.

- Hugorm er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøllers Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik, lyder det friskt i pressemeddelelsen.

Projektet omtales af frontmand Simon Kvamm som en lyst til at "rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce