Annonce
Ugeavisen Vejle

Led Zeppelin-musik i jazz-arrangement

Karsten Bagge, Jesper Bodilsen, Thor Madsen og Claus Waidtløw leverer Led Zeppelin-musik som jazz. PR-foto
Gruppen “The Song Remains” præsenterer hård rock i jazzede fortolkninger i Bygningen.
Annonce

Vejle:  Tirsdag 29. september kan man i Bygningen i Vejle opleve en koncert med “The Song Remains” - et navn, som er taget fra en Led Zeppelin-sangtitel.

Trommeslageren Karsten Bagge har til dette projekt valgt at tage udgangspunkt i musik fra den legendariske gruppe .

- Kan man så overføre kraftfuld rock til et jazzudtryk? Ja, det kan man. Når alt kommer til alt, er det jo bare musik, og barriererne er kunstige, siger han i en pressemeddelelse.

- Det er også en kendsgerning, at rockmusikere ER gode til at skrive ballader, de stille numre, som er båret af en blidere energi. Her kan man tænke på fx “Stairway to Heaven”. En nødvendighed for genrekrydset er dog dygtige instrumentalister. Der er ingen vokal i gruppen, så instrumenterne skal bære det hele, og det gør de helt eminent i aftenens orkester, lyder det videre fra trommeslageren.

Annonce

Melodisk og rytmisk

Karsten Bagge har udviklet sig til en kompetent arrangør, så Led Zeppelin-sangene bevarer deres melodiske og rytmiske essens, men tilsættes improvisationer.

Bassisten Jesper Bodilsen spiller akustisk gulvbas, som sammen med Bagge leverer den groovede underlægning for de to solister, guitaristen Thor Madsen og saxofonisten Claus Waidtløw.

Koncerten er klokken 19.30. /-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Efterårsbio i Byens Hus

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Dråben, der stadig fylder

Annonce