Annonce
Ugeavisen Vejle

Linse fik ikke bingo i Vejle

Tv-kameraet snurrede, da Linse Kessler i sidste uge spillede bingo hos Drop In Bingo på Damhaven. Det skete sammen med hendes Bryggen-veninde, Didde Skjelmose. Foto: Flemming Larsen
Bryggen-veninderne, Linse Kessler og Didde Skjelmose, spillede bingo hos Vejles bingo-konge. Mange benyttede sig af lejligheden til at få en selfie og en autograf på en bingo-plade
Annonce

Vejle: De fleste af os kender hende, Linse Kessler.

Nogle af os, når vi tilfældigvis har zappet forbi Familien fra Bryggen, mens andre af os gerne indrømmer, vi ser programmet med kendis-familien.

Derfor var interessen også stor, da et tv-hold torsdag skød nogle scener til et af de kommende programmer. Det skete hos Drop In Bingo, hvor veninden, Didde Skjelmose, havde inviteret Linse Kessler med til en gang bingo hos Vejles bingo-konge, Freddy Rasmussen.

Foran et snurrende kamera blev der intenst gået til bigo-pladerne, mens spillet blev højlydt kommenteret, og der blev sat slik til livs.

Havde Linse Kessler lidt svært ved at koncentrere sig, var det fordi kameramanden stod lige bag ved hende. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Ny livsstil

I efteråret oplevede seerne, hvodan det sidste afsnit i denne omgang på Familien fra Bryggen sluttede af med et brag. Her beslutter Linse og Didde sig nemlig for at få lavet en tatovering sammen.

De to skønne damer har ændret sig en del, siden vi så dem på skærmen første gang. Linse er blandt andet blevet veganer og er stoppet med at ryge. Derfor fik Linse og Didde have en helt særlig tatovering, der markerer den helt nye livsstil.

Derfor var spørgsmålene til Kessler og Skjelmose mange, da de besøgt Drop In Bingo i Vejle. Og så snart tv-kameraet var slukket, gav de to Bryggen-veninder sig god tid til at svare på spørgsmålene fra de andre bingo-deltagere.

Og tid til at der blev taget et selfie med de to kendiser.

Tv-programmet kan ses til foråret, når der igen Familien fra Bryggen igen vises på TV3.

Da spillet var forbi, blev der tid til et foto med indehaverne af Drop In Bingo på Damhaven, Herta og Freddy Rasmussen. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce