Annonce
Ugeavisen Vejle

Luksusbiler i millionklassen til salg i Vejle: Nu kører der Ferrarier ud af garagen

Formula Automobile kommer til Vejle med blandt andet Ferrari, Maserati, Pagani. Firmaet får showroom hos My Garage i Bredballe. PR-foto.
Formula Automobile, der er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari, Maserati og Pagani, får showroom hos My Garage i Bredballe.

Vejle: Det kommer nu til at køre endnu stærkere hos My Garage.

Det sker, når Danmarks officielle importør af Ferrari, Maserati og Pagani, Formula Automobile, åbner showroom på Wittrupvej 1 i Bredballe.

Formula Automobile har hidtil kun haft værkstedsfaciliteter hos My Garage.

Annonce

- Vi har længe haft for øje at etablere os i det jyske. Samtidig har vi de seneste år haft fokus på at bygge vores forretning i Norge og Sverige, samt vores nye domicil i Lyngby, som skal danne fundamentet for vores nye showroom hos My Garage.

- Vi bruger samme arkitekt, Samuel Architects, så vi sikrer os ikke at gå på kompromis med oplevelsen og kvaliteten. Det skal emme af stemning, passion og italiensk kvalitet. Vi glæder os til at være en endnu større del af bilhuset, forklarer Jesper Viskum Schak, direktør for Formula Automobile.

Vi har længe haft for øje at etablere os i det jyske, men har ikke ville gå på kompromis med placeringen. Samtidig har vi de seneste år haft fokus på at bygge vores forretning i Norge og Sverige, samt vores nye domicil i Lyngby, som skal danne fundamentet for vores nye showroom hos My Garage.

Jesper Viskum Schak, direktør i Formula Automobile

Leasing i vækst

Udover Formula Automobile vil bilfirmaets leasingselskab, Formula Leasing, også rykke ind i de nye rammer.

- Vi har de seneste år oplevet en stor fremgang i vores leasingforretning, hvorfor det er helt logisk for os at udvide mod vest.

- Vi er en blanding mellem et leasingselskab og en premium/ultrapremium bilforhandler, så udover skarpe leasingvilkår, har vi altid et stort antal specielle biler på lager. Vi glæder os derfor til at byde velkommen til flere nye kunder, der kan forvente en passion for biler udover det sædvanlige, siger Mikkel Westergaard, direktør i  Formula Leasing, der har ansat den lokale racerkører Kevin Rossel som leasingkonsulent.

Formula Automobile

  1. Formula Automobile er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari, Maserati og Pagani.
  2. Med domicil i Lyngby og forretninger i både Norge og Sverige, forhandler bilfirmaet  nogle af verdens fineste bilmærker med målet om at være med end en ordinær bilimportør.
  3. Formula Automobile er omdrejningspunktet for en lang række eksklusive aktiviteter og events, hvor kunder til fulde får muligheden for at dyrke deres særlige lidenskab og interesse - nemlig de legendariske sportsvognefra Italien. Udover rollen som bilimportør, dækker Formula Gruppen over deres eget leasingselskab og deres eget racerteam, som begge er veletablerede og succesfulde i hver deres kategori.
Annonce

Nye mål

Med Formulas nye showroom, er det ikoniske bilhus på Wittrupvej ved at være udlejet.

- Inden længe går vi i gang med udlejningen af vores nyetablerede bygninger på den næsen 80.000 kvadratmeter store grund, samt den seneste erhvervelse af naboejendommen. Altsammen for at kunne rumme endnu flere partnere.

- My Garage  rummer allerede en lang række eksklusive brands og partnere, og med tilføjelsen af Formula Automobiles, står vi stærkt, siger Lars Bjørnbak, direktør i My Garage.

Annonce
Ugeavisen Vejle

Der blev fyret 15.000 klimakroner af om året: Nu kan Stefan drikke rødvin for pengene

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles svar på Emil fra Lønneberg sørgede for at byens udsatte fik deres livs bedste måltid

Annonce
Ugeavisen Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Alice lader dine drømme gå op i guld: Ny guldsmed i byen skaber personlige vielsesringe og mere til

Ugeavisen Vejle

Så mange vil gerne drive ishusene ved to af Vejles strande: Sikærs forslag har skubbet efterspørgslen i vejret

Ugeavisen Vejle

Ny og helt anderledes restaurant åbner på Vejles gågade: Restauratør vil give gæsterne et show ved bordet

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Stort optog i Nørregade

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: I would prefer not to

Ugeavisen Vejle

Musvitten - mejsen med det sorte slips

Ugeavisen Vejle

Statens Serum Institut har øje på Vejles unge: Trekantområdet topper kedelig liste, og det handler om sex

VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne: Du skal købe mindst tre pizzaer ad gangen - til gengæld kommer de i en flot, gul æske

Annonce