Annonce
Ugeavisen Vejle

Mamba modtager frivillighedspris

Michael Mortensen har fået Arbejdernes Landbanks frivillighedspris. Foto: Wenche Thinnesen Vogtmann
En helt almindelig torsdag aften i VSF Fodbold blev pludselig meget sjovere, da Michael Mortensen blev hædret.
Annonce

Vejle: Michael Mortensen, i folkemunde bedre kendt som Mamba, blev i sidste uge hædret, da han modtog en frivillighedspris.

I en fodboldklub kan intet fungere uden de mange frivillige hænder, og i VSF Fodbold er det ingen undtagelse.

VSF Fodbold har en helt særlig ildsjæl tilknyttet: Mambo -  der bestrider flere funktioner i klubben end nogen anden.

Michael Mortensen startede som spiller i klubben som syvårig. Påtog sig trænergerningen som 14-årig og har siden gennem mere end 30 år fungeret som frivillig i klubben.

I 2020 kan han skrive fodboldudvalg, målmandstræner, materiel og boldrum, baneansvarlig, seniortræner, hjemmesideudvalg og kunstgræsbaneudvalg på sit frivilligheds cv.

Alle disse mange timer, som Mamba bidrager med, fik først på året seniortræner Jacob Jørgensen til at indstille ham til Arbejdernes Landbanks frivillighedspris.

Og denne pris blev han overrasket og hædret med torsdag.

I talen faldt der mange taknemmelige og anerkendende ord for Mambos helt uvurderlige indsats i klubben; værdsættelsen rækker langt ud over denne pris. Hans store engagement er indiskutabelt.

Mamba bliver sammen med en ledsager inviteret til landskamp i Parken til en helt særlig hyldest fra de danske fodboldfans. Derudover honoreres han med et sponsorat på 15.000 kroner, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige i klubben.

- Fra klubbens medlemmer skal der lyde et kæmpe stort tillykke. Tusind tak for dig, Mamba, og alt det, du giver de mange. Uden dig, ingen VSF Fodbold, lyder det fra klubben. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce