Annonce
Ugeavisen Vejle

Nattelivet deler visirer og sprit ud på gaden

Nattelivet i Vejle vil bidrage til trygheden i byen, også selvom de må holde lukket for deres egne gesjæfter. I black week uddeler de visirer og sprit til de handlende i gågaden. Bagest fra venstre ses Emil V. H. Clausen fra TemaBar, Jacob Hansen fra Barmix og TemaBar og Dennis Lærche fra Eske’s. Forrest fra venstre er det Rune Hauge Petersen fra Barmix og Thomas Skov Rasmussen fra Rekom Group. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Når man siger Barmix, Eske’s, Zwei Grosse Bier Bar og TemaBar, tænker man umiddelbart natteliv med glade unge mennesker, dans og drinks. Nu kan man møde dem på gaden i løbet af black week.

Vejle: I månedsvis har byens natteliv været lukket ned på grund af corona. Men folkene bag er her stadig og nu kan man møde dem på gaden imens black week kører af stablen 23. til 27. november. Her vil de hjælpe City Vejle med at gøre oplevelsen for alle butikkernes kunder og folk på gaden mere tryg.

- Vi vil være forskellige steder inde i midtbyen, og her vil vi dele nogle af de mange donerede visirer ud til alle der kommer forbi, og vi glæder os rigtigt meget, lyder det fra Dennis Lærche, der er bar- og diskoteksbestyrer på Eske’s i Havnegade.

Og han fortsætter:

Annonce

- For det første betyder det meget for os at kunne bidrage med hjælp til byens butikker, og så handler det samtidig om, at vi kan være med til at gøre folks oplevelse af at komme ind og handle i Vejle midtby til en tryg og hyggelig oplevelse. Og for det tredje glæder vi os til igen at være en del af bylivet og vise vores ansigter, få en snak og minde folk om, at vi stadig er her.

Man vil også kunne møde aktørerne fra både City Vejle og nattelivet ved “Spritten”, som er City Vejles nye sted, hvorfra der deles sprit ud - både til udvortes, og indvortes brug. Sidstnævnte i form af “Rød Aalborg” og lignende.

Gode samarbejder og ansvar

Citychef Andreas Kiis Antonsen er fuld af begejstring for at byens barer og diskoteker viser ansigter og giver en hjælpende hånd med i disse tider.

- Det giver rigtig god mening, at Vejles natteliv gør sig synlige i gågaden og samtidig er med til at skabe tryghed, når der skal handles i løbet af black week, pointerer han, og fortæller videre, at City Vejle yderligere er i gang med at sørge for, at der til butikkerne også bliver leveret afstandsmarkører til mere sikre kødannelser.

- Sikkerheden i forhold til covid19-smitte betyder bare alt i denne her tid, og vi arbejder på højtryk for hele tiden at optimere omkring det. Der kommer løbende nye tiltag fra os, for vi gør alt for at hjælpe butikkerne der, hvor vi kan, lyder det fra Andreas Kiis Antonsen.

Ikke blot giver det mening for nattelivet og cityforeningen at tage ansvar, skabe tryghed og gode oplevelser i Vejle, men det er også et spørgsmål om at være aktiv med gode samarbejder.

- Vi fra nattelivet har i det hele taget et ret godt samarbejde med City Vejle, og så er vi også en del af BID Dæmningen, for det er vigtigt for os at være en aktiv medspiller til at kunne skabe liv i Vejle, fortæller Dennis Lærche.

Annonce

Lukket ned men ser frem

- Selvom vi er kede af, at vi ikke kan være i gang som sædvanligt på grund af coronanedlukningen, så prøver vi at få det bedst mulige ud af situationen. Vi har renoveret, malet, gjort ekstra rent og fået gjort noget af det, vi ellers ikke har haft tid til, lyder det fra Emil V. H. Clausen, der er manager på TemaBar, og han suppleres af barkollegerne fra både Barmix og TemaBar:

"Spritten" er City Vejles. Her kan man få sig sprittet til, både ind- og udvortes. Foto: City Vejle

- Nu har vi fået tid til for eksempel at idéudvikle og gøre nye tiltag, som folk kan få glæde af. Vi må jo tænke i løsninger og se fremad, og vi er skal nok komme ud på den anden side af alt det her.

Nattelivet har, som før nævnt, et godt samarbejde med for eksempel City Vejle, men barerne og diskotekerne i midbyen har også et godt samarbejde hinanden imellem, fortæller de fem bestyrer fra henholdsvis Barmix, Eske’s og TemaBar. Alexander Hansen, der er bestyrer hos Zwei Grosse Bier Bar, kunne desværre ikke være til stede ved interviewet, men også hans bar er en del af det gode samarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce