Annonce
Ugeavisen Vejle

Nyt vikar- og rekrutteringsbureau i Vejle: Job og medarbejdere serveret på et sølvfad

Betina Skytte i hjemmekontoret. 1. maj rykker hendes nye firma, KVR Vejle, til Jens Grøns Vej. Foto: Lars Saugbjerg
Et nyt vikar- og rekrutteringsbureau har set dagens lys i Vejle. Indehaveren, 56-årige Betina Skytte, står klar til at hjælpe både virksomheder og arbejdssøgende.

Vejle: 1. maj rykker Betina Skytte, indehaver af et nyt vikar- og rekrutteringsbureau, KVR Vejle, ind i et kontorfællesskab på Jens Grøns Vej. Dermed er vejen banet for et nyt kapitel i Betina Skyttes arbejdsliv. Selv om hun er 56 år, er det ikke for sent at springe ud som selvstændig.

Hun er uddannet speditør, men først da hun rundede 50, fandt hun den helt rigtige karrierehylde.

- Når folk er arbejdssøgende, vil jeg gerne hjælpe dem videre; hjælpe med at finde de helt rigtige match mellem virksomheder og kandidater, lyder det fra Betina Skytte.

Efter ansættelse i to forskellige vikar- og rekrutteringsbureauer er hun klar til at stå på egne ben.

Franchise

KVR Vejle er en del af Kjær Vikar- og Rekruttering.

- Det er et franchise selskab, så jeg er en del af en kæde - med mit eget område og eget cvr-nummer. Men kæden er min sparringspartner, og vi kører for eksempel også fælles markedsføring, fortæller Betina Skytte.


Det er dét her, jeg brænder for. Jeg har simpelthen opdaget, at branchen giver mig noget - og jeg er god til det. Gennem årerne har jeg fået en masse mennesker ud i arbejde, og det er en fantastisk følelse at kunne hjælpe folk.

Betina Skytte, KVR Vejle


De to primære områder, som hun skal beskæftige sig med, er vikarservice og rekruttering.

- Lige nu er min opgave at skabe kontakt til en masse virksomheder. De skal tilbydes hjælp til at finde vikarer eller personale til fastansættelse. Områderne er produktion, lager, køkken og administrativt personale.

- Min mangeårige erhvervserfaring gør, at jeg kender til forretningsgangene og ved, hvad der skal til i de forskellige jobfunktioner, siger indehaveren af KVR Vejle.

Betina Skytte sørger for at indhente referencer, og efter en samtale præsenterer hun de relevante kandidater.

- Virksomheden får folk leveret på et sølvfad - og sparer en masse tid. Jeg sørger for alt administrativt og aflønning. Alle vikarer bliver ansat på samme vilkår som fastansatte, siger hun.

Annonce

Menneskekender

Betina Skytte beskriver sig selv som særligt sensitiv. En menneskekender.

- I dette job kan jeg bruge mine personlige egenskaber.  Jeg har en evne til at føle stemningen, mærke menneskerne og deres kvalifikationer - og dermed stiger chancerne for et godt match.

- Det er dét her, jeg brænder for. Jeg har simpelthen opdaget, at branchen giver mig noget - og jeg er god til det. Gennem årerne har jeg fået en masse mennesker ud i arbejde, og det er en fantastisk følelse at kunne hjælpe folk. Arbejdslivet betyder jo meget for os alle sammen, lyder det fra Betina Skytte, der tilføjer:

- For arbejdssøgende og virksomhederne giver det mening, at jeg er lokalt forankret. Jeg kender området og rigtig mange virksomheder her i byen, idet jeg har boet her i over 30 år.

Betina Skytte flyttede til Vejle i 1989.

Flere oplysninger om bureauet finder du via hjemmesiden vejle.kvr.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce