Annonce
Potkæs er en gammel sønderjysk specialitet, og til Vejle Madfest får man lejlighed til at smage. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Osten er Potkæs: Osteriet serverer specialiteten til Vejle Madfest

Potkæs, fra tysk potkäse, er en sønderjysk specialitet tilberedt af osterester. Retten var med til at mætte mundene på gårdenes karle og piger.
Annonce
  • Potkæs er en gammel sønderjysk specialitet, og til Vejle Madfest får man lejlighed til at smage. Foto: Flemming Larsen
  • En af initiativtagerne til Vejle Madfest, Kit Andersen, indehaver af Osteriet, serverer potkæs som smagsprøve. Og sælger på dagen også en tapasplatte for at få gæster og kunder til at slå sig ned og skabe markedsstemning. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Annonce