Annonce
Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

- Pølser har altid fascineret mig

En pølse skal serveres med føl'se, og det gør du bedst, når den er hjemmelavet. Det kræver måske lidt øvelse at håndtere tarmen, men - som slagtermester Holger sagde: Der er noget mytologisk ved det.
Annonce
  • Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
  • Pølserne kan eventuelt ryges. Du kan også pochere dem. Under alle omstændigheder er det godt at tilsætte lidt bacon til farsen, det giver nemlig fin røgsmag og et godt bid. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Annonce
Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Annonce