Annonce
Ugeavisen Vejle

Penge til Vinding Sportsforening

Folk, der tanker med et OK Benzinkort i Vindinggård Center, hjælper den lokaler sportsforening.
Annonce

Vejle: Det kommer Vinding Sportsforening til gavn, når billister tanker brændstof hos OK i Vindinggård Center. Sportsforeningen har netop modtaget godt 33.000 kroner for det seneste år.

Pengene har OK's kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre-beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Otto Ley, Vinding Sportsforening, er glad for støtten.

- Vi bruger vores sponsormidler til at investere i materialer, og vi har besluttet, at pengene fortrinsvis skal gå til noget specifikt. Vi har ydet støtte til et udendørs motionsområde, som alle kan bruge kvit og frit. Vores motorikbane, der ligger lige uden for hallens cafeteria bliver også brugt flittigt. Vi har også et motionsrum til fitness, som man kan bruge som medlem af Motion og Cycling afdelingen. Vi er cirka 2.500 medlemmer, hvoraf flertallet er børn og unge, som er fordelt over vores syv afdelinger, fortæller Otto Ley i en pressemeddelelse.

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.

- Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce